Компаси Suunto

(2)

Most Popular
Most Popular

Функционални компаси от известната финландска марка Suunto, известна със създаването на висококачествено и прецизно оборудване за работа на открито. Компасът на Suunto е идеалното допълнение към вашето оборудване за разходки на открито.

Компасът на Suunto е необходимо допълнение към вашето оборудване. Със своята ергономична форма, усъвършенствани технически характеристики и отлична прецизност той ще осигури комфорт и безопасност както при туристически преходи, така и при високоефективни експедиции.

Пълнотата и прецизността на компасите на Suunto

Прецизността на устройствата на Suunto започва с дизайна. Съществен елемент на всеки компас е прецизно балансираната стоманена игла с каменни лагери. Потребителят може да се възползва допълнително от инклинометър, регулируема скала за корекция на деклинацията, а работата му с компас Suunto определено ще бъде улеснена от маркировката за посоката, улесняваща разчитането му след тъмно. Открийте пълната функционалност, като изберете един от наличните модели.

Компаси Suunto и техният удобен дизайн

Много доброто качество на устройствата се разпознава не само по тяхната усъвършенствана функционалност, но и по техния обмислен дизайн. Компасите на Suunto са с ергономичен дизайн. В зависимост от вашите изисквания можете да избирате между компас с форма на мачбокс или модел на плоча с допълнителни функции, като например лупа, полезна за работа с карта. Те могат да бъдат прикрепени към китката ви, каишката на часовника, ръкава на раницата или окачени на врата ви.

/*