Награди и мнения Watchard

Награди и отзиви - Watchard

Watchard.bg е магазин, който е част от полската фирма Zegarownia. Zegarownia.pl от 10 години е един от най-големите и уважавани полски онлайн магазини в търговията на часовници и бижута.

Клиентът е най-важен

За да отговорим на очакванията на нашите клиенти, създадохме онлайн магазин, в който клиентът е най-важен. Нашата амбиция е да създадем модерен магазин, базиран не само на продукти, но преди всичко на перфектно обслужване.

Подходяща презентация на продукта

Стремим се да направим избора на правилния часовник максимално лесен, като използваме разнообразни решения за представяне на часовници и полученият часовник да съвпада точно с избрания в нашия сайт.

Trusted Shops

Watchard.bg премина одита на критериите за качество и получи знака за качество Trusted Shops, което потвърждава, че онлайн пазаруването в нашия магазин е безопасно и качеството на услугите, които предлагаме, е на най-високо ниво. Ние също така осигуряваме защита на купувача, така че не е нужно да се притеснявате за връщането на парите си в случай на проблеми.
Watchard.bg на trustedshops.co.uk »

Chrono24

Watchard.bg е сертифициран като Trusted Seller от пазарната площадка Chrono24. Тази титла се присъжда на надеждни продавачи, които предлагат само оригинални продукти с гаранция от производителя. Chrono24 е водещият онлайн пазар за покупка и продажба на часовници.
Watchard.bg на Chrono24 »

OPiNEO.pl

Порталът Opineo.pl ни отличава за пета поредна година. Нашият магазин спечели 1-во място в категорията „Часовници и бижута“ в престижната класация на онлайн магазините 2021г. Това е специално отличие за нас, защото порталът работи въз основа на независими мнения на клиенти. Средно над 4.95/5 с близо 15 000 мнения ни радва и ни мотивира да продължим да работим!
Zegarownia.pl на opineo.pl »

CENEO.pl

opineo награди

Ceneo.pl - един от най-големите портали за отзиви на потребители в Полша. През 2020 г. заехме първо място сред всички магазини в категория „Мода и аксесоари“. Така успяхме да повторим постижението от 2019 г. Почти 99% положителни оценки от над 30 000 независими мнения на наши клиенти са резултат, с който малко електронни магазини могат да се похвалят. Радваме се, че толкова много хора са доволни от качеството на нашите услуги.
Zegarownia.pl на ceneo.pl »

Rzetelna Firma

Надежден фирмен сертификат Watchard

Сертификатът “Надеждна Фирма” е потвърждение за надеждността, точността и коректността на нашата компания и магазина Zegarownia.pl. Получихме най-разпознаваемия сертификат за надеждност на полския пазар - Rzetelna Firma. Нашият магазин участва непрекъснато в програмата от 2014г.
Zegarownia.pl на rzetelnafirma.pl »

Gazele Biznesu

Gazele Biznesu

През 2015 г. бяхме наградени от сп. Puls Biznesu в класацията „Газели на бизнеса“. Отличието е насочено към най-динамично развиващите се полски предприятия. Компанията ни се открои по продажби и ръст на приходите в региона и страната!

/*