Часовници Casio Baby-G

(8)

Most Popular
 1. -30%
  Часовник Дамски Baby-G Urban Часовник Дамски Baby-G Urban
  298,00 лв. 209,00 лв.

  BABY-G Urban BA-130-7A1ER

 2. -10%НОВИНА
  Часовник Дамски Baby-G Urban Digital Часовник Дамски Baby-G Urban Digital
  205,00 лв. 184,00 лв.

  BABY-G Urban Digital BGD-565US-7ER

 3. -10%НОВИНА
  Часовник Дамски Baby-G Urban Digital Часовник Дамски Baby-G Urban Digital
  205,00 лв. 184,00 лв.

  BABY-G Urban Digital BGD-565U-7ER

 4. -10%НОВИНА
  Часовник Дамски Baby-G Urban Digital Часовник Дамски Baby-G Urban Digital
  205,00 лв. 184,00 лв.

  BABY-G Urban Digital BGD-565U-1ER

Most Popular

Марката Casio придоби популярност благодарение на създаването на изключително популярните часовници Casio G-Shock, които спечелиха сърцата на стотици хиляди потребители от цял свят. Производителят обаче не забрави за жените и създаде дамски аналози на тези часовници, т.е. Casio Baby-G, със същите разнообразни функции, но в по-приглушен дизайн и цветова гама, напълно подходящи за женския стил.

Серията Casio Baby-G - за активни жени

Casio Baby-G е създадена през 1995 г. като разновидност на популярната колекция G-Shock, предназначена за активни жени. Големият избор от многоцветни модели с редица полезни функции прави тази серия отличен избор както за физическа активност, така и за ежедневно носене.

Изключителна устойчивост на часовниците Casio Baby-G

Всеки модел от серията се отличава с изключително издръжлива удароустойчива и водоустойчива конструкция, идеална за различни физически дейности. Цветните силиконови каишки прилягат идеално на китката, без да предизвикват протриване.

Часовник Baby-G - многобройни възможности за активни жени

Часовниците Casio Baby-G разполагат с многобройни функции, като хронометър, измерващ времето с точност до 1/100 от секундата, или аларма с функция за отлагане. Освен това тези модели често имат LED подсветка, за да се улесни отчитането на времето при всякакви условия.

G-Shock - дамският еквивалент на емблематичния спортен часовник

Дамският G-Shock не се различава по нищо, освен по дизайна, от оригиналната линия. И двете колекции предлагат усъвършенствани функции както за мъже, така и за жени.

/*