Beco Technic - Преточници за часовници и кутии за часовници

(32)

Most Popular
 1. Ротомат Beco Technic Boxy BLDC Ротомат Beco Technic Boxy BLDC
  Free deliveryнай-късно до 5 дни
  1 039,00 лв.

  BECO TECHNIC Boxy BLDC 309419

  Free deliveryнай-късно до 5 дни
 2. Ротомат Beco Technic Boxy BLDC Ротомат Beco Technic Boxy BLDC
  Free deliveryнай-късно до 5 дни
  1 039,00 лв.

  BECO TECHNIC Boxy BLDC 309416

  Free deliveryнай-късно до 5 дни
 3. Ротомат Beco Technic Boxy BLDC Safe Ротомат Beco Technic Boxy BLDC Safe
  Free deliveryнай-късно до 5 дни
  2 199,00 лв.

  BECO TECHNIC Boxy BLDC Safe 309264

  Free deliveryнай-късно до 5 дни
 4. Ротомат Beco Technic Boxy BLDC Safe Ротомат Beco Technic Boxy BLDC Safe
  Free deliveryнай-късно до 5 дни
  1 749,00 лв.

  BECO TECHNIC Boxy BLDC Safe 309263

  Free deliveryнай-късно до 5 дни
Most Popular

Навивачките за часовници и кутиите за часовници са основни аксесоари за всеки собственик на часовник. Продуктите на Beco Technic се отличават с уникален дизайн и внимание към всеки детайл, дори и към най-малките. През годините марката е натрупала опит, благодарение на който продуктите ѝ са с най-високо качество.

Beco Technic - стилни кутии за часовници

Beco Technic създава продукти, които са едновременно полезни и естетически привлекателни. Чрез използването на различни форми и цветове всеки може да избере продукт според своите предпочитания. Например можете да използвате кутийката за часовници, за да съхранявате часовника си както в дома, така и извън него. Специалният му дизайн гарантира, че часовникът ви няма да се повреди или надраска по време на пътуване. Ако имате часовник със заземяване, изберете калъф във формата на дълъг правоъгълник, за да избегнете деформации, като например гънки по кожата. Ако обаче имате часовник с гривна, съхранявайте го в кръгъл калъф с мека възглавничка вътре, за да предотвратите плъзгането на часовника.

Съвременни навиватели Beco Technic

Всеки, който притежава поне един автоматичен часовник, трябва да притежава навивачка Beco Technic. Beco Technic предлага елегантни, класически и модерни, леко футуристични навивачи за часовници, така че лесно можете да ги съчетаете с интериора на дома си. Марката непрекъснато работи за подобряване на своите продукти. Навивачките за часовници Beco Technic са изработени от най-висококачествени материали и имат множество полезни функции, като различни режими, повтарящи се цикли и сензори за докосване. Освен това те могат да се въртят в различни посоки (по посока на часовниковата стрелка, обратно на часовниковата стрелка и двупосочно).

Beco Technic - основни аксесоари за часовници

Часовниците са уникални устройства, които могат да ви служат в продължение на много години. За да се случи това обаче, трябва да се погрижите за правилното им съхранение и обслужване. Избирайки кутиите и навивачите на Beco Technic, ще осигурите безопасността на вашите кварцови и автоматични часовници. Освен това, благодарение на красивия им дизайн, можете да ги използвате като декоративни аксесоари и да направите дома си още по-красив.

/*