Гаранция за автентичност на часовника

Гаранция за автентичност на часовниците

Ние гарантираме 100% автентичност на часовниците, поръчани в нашия магазин. Като оторизиран търговец на всички марки часовници, които предлагаме, ние гарантираме, че всеки продукт, предлаган от магазин Watchard, е 100% оригинален, има гаранция от производител или дистрибутор, оригинална опаковка и инструкции.
Нашият магазин не предлага реплики, фалшиви или използвани продукти или часовници от неоторизирани канали за дистрибуция.


Trusted Shops

Trusted Shops

Watchard премина одита на критериите за качество и получи знака за качество Trusted Shops, което потвърждава, че онлайн пазаруването в нашия магазин е напълно безопасно, а качеството на предлаганите от нас услуги е на най-високо ниво. Осигуряваме и защита на купувача, благодарение на което не е нужно да се притеснявате за възстановяване на сумата в случай на проблеми (напр.  изгубена при транспортиране пратка).


Гарантирана автентичност - прочетете отзивите на клиентите

отзиви от клиенти

Нашият уебсайт е отлична база данни със знания за часовниците. Нашите клиенти добавят нови мнения всеки ден, благодарение на което може да научите още повече за даден часовник, преди да го закупите. Обмяната на опит и мнения от нашите клиенти е много важен въпрос за нас, благодарение на което дейността на нашия магазин е автентична и прозрачна. Вижте сега мненията за марките и моделите, на които сте хвърлили око.


Вижте свързани теми:

Оторизиран дилър Watchard.bg

/*