Часовници Дамски часовници Obaku

(252)

Страница
Most Popular
 1. Часовник Дамски Obaku Figen Часовник Дамски Obaku Figen
  239,00 лв. 219,00 лв.

  OBAKU Figen V295LXGWHG

 2. -10%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Diamond Часовник Дамски Obaku Fashion Diamond
  244,00 лв. 219,00 лв.

  OBAKU Fashion Diamond V256LXVQMQ

 3. Часовник Дамски Obaku Fashion Diamond Часовник Дамски Obaku Fashion Diamond
  319,00 лв. 289,00 лв.

  OBAKU Fashion Diamond V256LXCESE

 4. -11%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  379,00 лв. 339,00 лв.

  OBAKU Fashion V296LXSLML

 5. -10%
  Часовник Дамски Obaku Figen Часовник Дамски Obaku Figen
  199,00 лв. 179,00 лв.

  OBAKU Figen V295LXCWHC

 6. -10%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  399,00 лв. 359,00 лв.

  OBAKU Fashion V292LXZWSH

 7. -10%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  399,00 лв. 359,00 лв.

  OBAKU Fashion V292LXGWSG

 8. -11%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  359,00 лв. 319,00 лв.

  OBAKU Fashion V292LXCWSC

 9. -11%
 10. Часовник Дамски Obaku Glimmer Medallion Часовник Дамски Obaku Glimmer Medallion
  259,00 лв. 239,00 лв.

  OBAKU Glimmer Medallion V289LHGBMB

 11. Часовник Дамски Obaku Glans Golds Часовник Дамски Obaku Glans Golds
  259,00 лв. 239,00 лв.

  OBAKU Glans Golds V288LXGWHG

 12. Часовник Дамски Obaku Diamant Fuchsia Часовник Дамски Obaku Diamant Fuchsia
  319,00 лв. 289,00 лв.

  OBAKU Diamant Fuchsia V256LXVISV

 13. -11%
  Часовник Дамски Obaku Diamant Brace Часовник Дамски Obaku Diamant Brace
  279,00 лв. 249,00 лв.

  OBAKU Diamant Brace V256LXCISC

 14. -10%
  Часовник Дамски Obaku Juvel Diamonds Часовник Дамски Obaku Juvel Diamonds
  389,00 лв. 349,00 лв.

  OBAKU Juvel Diamonds V286LXVISV

 15. -10%
  Часовник Дамски Obaku Juvel Diamond Часовник Дамски Obaku Juvel Diamond
  389,00 лв. 349,00 лв.

  OBAKU Juvel Diamond V286LXGISG

 16. Часовник Дамски Obaku Juvel Diamond Часовник Дамски Obaku Juvel Diamond
  339,00 лв. 309,00 лв.

  OBAKU Juvel Diamond V286LXCISC

 17. -11%
 18. -11%
 19. -10%
 20. Часовник Дамски Obaku Acacie Cider Часовник Дамски Obaku Acacie Cider
  429,00 лв. 389,00 лв.

  OBAKU Acacie Cider V276LEGISG

 21. Часовник Дамски Obaku Fjord Lille Brace Часовник Дамски Obaku Fjord Lille Brace
  359,00 лв. 329,00 лв.

  OBAKU Fjord Lille Brace V271LDCWSC

 22. -29%
  Часовник Дамски Obaku Jasmin Fuchsia Часовник Дамски Obaku Jasmin Fuchsia
  339,00 лв. 239,00 лв.

  OBAKU Jasmin Fuchsia V261LEVWSV

 23. -29%
  Часовник Дамски Obaku Jasmin Cream Часовник Дамски Obaku Jasmin Cream
  339,00 лв. 239,00 лв.

  OBAKU Jasmin Cream V261LECWSF

 24. -28%
  Часовник Дамски Obaku Jasmin Brace Часовник Дамски Obaku Jasmin Brace
  289,00 лв. 209,00 лв.

  OBAKU Jasmin Brace V261LECWSC

 25. Часовник Дамски Obaku Trae Lille-Marine Часовник Дамски Obaku Trae Lille-Marine
  339,00 лв. 309,00 лв.

  OBAKU Trae Lille-Marine V245LXLLML

 26. -10%
  Часовник Унисекс Obaku Oktant Lille Onyx Часовник Унисекс Obaku Oktant Lille Onyx
  409,00 лв. 369,00 лв.

  OBAKU Oktant Lille Onyx V253LXCBMC

 27. Часовник Дамски Obaku Dok Gold Часовник Дамски Obaku Dok Gold
  339,00 лв. 309,00 лв.

  OBAKU Dok Gold V227LXGIMG1

 28. -11%
  Часовник Дамски Obaku Stjerner Часовник Дамски Obaku Stjerner
  279,00 лв. 249,00 лв.

  OBAKU Stjerner V238LXGWMG

 29. -15%
  Часовник Дамски Obaku Notat Часовник Дамски Obaku Notat
  339,00 лв. 289,00 лв.

  OBAKU Notat V233LXVNMN

 30. Часовник Дамски Obaku Lykke Часовник Дамски Obaku Lykke
  319,00 лв. 289,00 лв.

  OBAKU Lykke V207LEVIMV

 31. Часовник Дамски Obaku Lys Часовник Дамски Obaku Lys
  319,00 лв. 289,00 лв.

  OBAKU Lys V206LRVJMJ

 32. -10%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  309,00 лв. 279,00 лв.

  OBAKU Classic V153LVWMV

 33. Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  259,00 лв. 239,00 лв.

  OBAKU Classic V146LVWRW1

 34. Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  229,00 лв. 209,00 лв.

  OBAKU Fashion V120LGGRR

 35. Часовник Дамски Obaku Glimmer Walnut Часовник Дамски Obaku Glimmer Walnut
  259,00 лв. 249,00 лв.

  OBAKU Glimmer Walnut V289LHVNMN

 36. Часовник Дамски Obaku Folie Lille Ebony Часовник Дамски Obaku Folie Lille Ebony
  359,00 лв. 339,00 лв.

  OBAKU Folie Lille Ebony V283LXBBRB

 37. Часовник Дамски Obaku Timian Lille Nut Часовник Дамски Obaku Timian Lille Nut
  519,00 лв. 499,00 лв.

  OBAKU Timian Lille Nut V282LDVNCN

 38. Часовник Дамски Obaku Kafee Coconut Часовник Дамски Obaku Kafee Coconut
  239,00 лв. 229,00 лв.

  OBAKU Kafee Coconut V257LHCNRB

 39. -29%
  Часовник Дамски Obaku Kafee Fog Часовник Дамски Obaku Kafee Fog
  239,00 лв. 169,00 лв.

  OBAKU Kafee Fog V257LHCNMC

 40. -29%
  Часовник Дамски Obaku Lyng Lille Часовник Дамски Obaku Lyng Lille
  239,00 лв. 169,00 лв.

  OBAKU Lyng Lille V247LXGMSG

 41. -14%
  Часовник Дамски Obaku Obaku Sky Gold Bi Часовник Дамски Obaku Obaku Sky Gold Bi
  289,00 лв. 249,00 лв.

  OBAKU Obaku Sky Gold Bi V173LXGWMC2

 42. -15%
  Часовник Дамски Obaku Sky Charcoal Часовник Дамски Obaku Sky Charcoal
  339,00 лв. 289,00 лв.

  OBAKU Sky Charcoal V173LXBBMB2

 43. -29%
  Часовник Дамски Obaku Stjerner Часовник Дамски Obaku Stjerner
  239,00 лв. 169,00 лв.

  OBAKU Stjerner V238LXCWMC

 44. -23%
  Часовник Дамски Obaku Kvadrat Часовник Дамски Obaku Kvadrat
  309,00 лв. 239,00 лв.

  OBAKU Kvadrat V236LXCIMC

 45. -27%
  Часовник Дамски Obaku Ladies Часовник Дамски Obaku Ladies
  259,00 лв. 189,00 лв.

  OBAKU Ladies V133SCISC

 46. -29%
  Часовник Дамски Obaku Viol Nude Часовник Дамски Obaku Viol Nude
  239,00 лв. 169,00 лв.

  OBAKU Viol Nude V211LXVIRX

 47. -14%
  Часовник Дамски Obaku Sol Granite Часовник Дамски Obaku Sol Granite
  289,00 лв. 249,00 лв.

  OBAKU Sol Granite V149LVJMJ

 48. -31%
  Часовник Дамски Obaku Sky Navy Часовник Дамски Obaku Sky Navy
  289,00 лв. 199,00 лв.

  OBAKU Sky Navy V173LXVLRA

 49. -23%
  Часовник Дамски Obaku Sand Часовник Дамски Obaku Sand
  259,00 лв. 199,00 лв.

  OBAKU Sand V185LXVJRJ

 50. -14%
  Часовник Дамски Obaku Vand Часовник Дамски Obaku Vand
  289,00 лв. 249,00 лв.

  OBAKU Vand V195LXVJMJ

 51. -25%
  Часовник Дамски Obaku Vand Часовник Дамски Obaku Vand
  239,00 лв. 179,00 лв.

  OBAKU Vand V195LXCIMC

 52. Часовник Дамски Obaku Liv Часовник Дамски Obaku Liv
  239,00 лв. 219,00 лв.

  OBAKU Liv V146LCLRZ

 53. -27%
  Часовник Дамски Obaku Denmark Часовник Дамски Obaku Denmark
  259,00 лв. 189,00 лв.

  OBAKU Denmark V146LGIRW1

 54. -32%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  219,00 лв. 149,00 лв.

  OBAKU Classic V146LCIRP

 55. -31%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  289,00 лв. 199,00 лв.

  OBAKU Classic V195LXGIMG

 56. -13%
  Часовник Дамски Obaku Himmel Steel Часовник Дамски Obaku Himmel Steel
  239,00 лв. 209,00 лв.

  OBAKU Himmel Steel V167LXCIMC

 57. -13%
  Часовник Дамски Obaku Bracelet Часовник Дамски Obaku Bracelet
  319,00 лв. 279,00 лв.

  OBAKU Bracelet V189LXCLSL1

 58. Часовник Дамски Obaku Sky Medallion Часовник Дамски Obaku Sky Medallion
  339,00 лв. 309,00 лв.

  OBAKU Sky Medallion V173LXGBMB

 59. -27%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  259,00 лв. 189,00 лв.

  OBAKU Classic V158LECIRB

 60. -15%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  339,00 лв. 289,00 лв.

  OBAKU Classic V189LXVWSV

 61. -31%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  289,00 лв. 199,00 лв.

  OBAKU Classic V183LXCISC

 62. -30%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  369,00 лв. 259,00 лв.

  OBAKU Classic V183LXVNSV

 63. -27%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  259,00 лв. 189,00 лв.

  OBAKU Classic V150LGIRW

 64. -39%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  229,00 лв. 139,00 лв.

  OBAKU Classic V149LCIRP

 65. -32%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  219,00 лв. 149,00 лв.

  OBAKU Classic V146LCIRQ

 66. -32%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  219,00 лв. 149,00 лв.

  OBAKU Classic V146LCIRL

 67. -30%
  Часовник Дамски Obaku Ladies Часовник Дамски Obaku Ladies
  269,00 лв. 189,00 лв.

  OBAKU Ladies V140LCBSC

 68. -29%
  Часовник Дамски Obaku Ladies Часовник Дамски Obaku Ladies
  409,00 лв. 289,00 лв.

  OBAKU Ladies V195LXVISL

 69. -15%
  Часовник Дамски Obaku Ladies Часовник Дамски Obaku Ladies
  389,00 лв. 329,00 лв.

  OBAKU Ladies V189LXVNSA

 70. -15%
  Часовник Дамски Obaku Ladies Часовник Дамски Obaku Ladies
  409,00 лв. 349,00 лв.

  OBAKU Ladies V183LXVISL

 71. -29%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  339,00 лв. 239,00 лв.

  OBAKU Fashion V173LXVJMJ

 72. -25%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  239,00 лв. 179,00 лв.

  OBAKU Fashion V149LAIMC1

 73. -32%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  279,00 лв. 189,00 лв.

  OBAKU Fashion V129LVJMJ

 74. -25%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  239,00 лв. 179,00 лв.

  OBAKU Classic V185LXCIMC

 75. -32%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  339,00 лв. 229,00 лв.

  OBAKU Classic V173LXVNMN

 76. -32%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  279,00 лв. 189,00 лв.

  OBAKU Classic V173LXCIMC

 77. -12%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  259,00 лв. 229,00 лв.

  OBAKU Classic V149LVNRN

 78. -32%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  279,00 лв. 189,00 лв.

  OBAKU Classic V149LGGMG1

 79. -29%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  239,00 лв. 169,00 лв.

  OBAKU Classic V149LCIMC1

 80. -29%
  Часовник Дамски Obaku Classic Часовник Дамски Obaku Classic
  239,00 лв. 169,00 лв.

  OBAKU Classic V146LGIRR

 81. -31%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  289,00 лв. 199,00 лв.

  OBAKU Fashion V179LECIMC

 82. -28%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  319,00 лв. 229,00 лв.

  OBAKU Fashion V177LEVNMN

 83. -27%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  259,00 лв. 189,00 лв.

  OBAKU Fashion V177LECIMC

 84. -32%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  279,00 лв. 189,00 лв.

  OBAKU Fashion V129LVNMN1

 85. -32%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  219,00 лв. 149,00 лв.

  OBAKU Fashion V129LCIRQ

 86. -40%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  208,00 лв. 125,00 лв.

  OBAKU Fashion V129LCIRP

 87. -31%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  229,00 лв. 159,00 лв.

  OBAKU Fashion V120LGIRW

 88. Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  219,00 лв. 199,00 лв.

  OBAKU Fashion V120LCIRW

 89. -32%
  Часовник Дамски Obaku Fashion Часовник Дамски Obaku Fashion
  219,00 лв. 149,00 лв.

  OBAKU Fashion V102LCCRW

 90. -10%НОВИНА
 91. -10%НОВИНА
  Часовник Дамски Obaku Mineral Ocean Часовник Дамски Obaku Mineral Ocean
  297,00 лв. 267,00 лв.

  OBAKU Mineral Ocean V256LHVLML-DLPD

 92. -10%НОВИНА
  Часовник Дамски Obaku Mineral Fog Часовник Дамски Obaku Mineral Fog
  297,00 лв. 267,00 лв.

  OBAKU Mineral Fog V256LHCNMC-DTED

 93. -10%НОВИНА
  Часовник Дамски Obaku Smykke Silver Часовник Дамски Obaku Smykke Silver
  178,00 лв. 160,00 лв.

  OBAKU Smykke Silver V297LXCIMC

Страница
Most Popular

Уникалността на марката Obaku се състои във вдъхновението от далекоизточната култура и производството в Европа. Появата на пазара на часовници, които съчетават дзен философията със скандинавската естетика, доведе до истински пробив в дизайна и естетиката на часовниците. Носителите на Obaku могат да се насладят на наистина уникален продукт с несравним стил и високо качество на изработка. Следвайки принципа "по-малко е повече", производителите избягват орнаментирането на циферблатите, като понякога дори се отказват от поставянето на индекси върху циферблата, за да изложат часовника като бижу, което красиво украсява женската ръка и действа като лек, но полезен аксесоар.

Един семпъл модел с уникален характер - дамският часовник Obaku

Скандинавска простота и чар - това са дамските часовници Obaku. Жените, които търсят минималистичен часовник с дизайн, който не е претрупан, определено трябва да хвърлят око на някой продукт на Obaku. В гамата преобладават моделите с кръгла обвивка и тънка мрежеста гривна. Това не означава, че датските производители са се отказали от часовниците с кожена каишка - напротив, те са предоставили своите семпли и отличителни модели в редица предложения, придавайки на всеки от тях уникален характер. Вниманието привлича уникалната цветова палитра - сред предложенията ще има модели в нюанси на бежово, тъмносиньо, лилаво или червено, наред с други.

/*