Подаръчни ваучери

Не можем да намерим продукти, които да отговарят на избора.

Не сте сигурни кой часовник ще е подходящ? Търсите идея за коледен подарък, но не искате да прекалите с избора си? Изберете сигурен подарък - подаръчен ваучер за покупка на часовници или бижута от Watchard онлайн и в магазините.

Ако търсите перфектния подарък, сте попаднали на правилното място. В Watchard имаме рафтове, пълни с тях! В нашия асортимент ще откриете както часовници, така и изискани бижута. Не гледаме на възрастовите граници, пола или стила, който човекът представлява. Ще намерите подарък за всеки, дори за най-взискателния и придирчив приятел, член на семейството или шеф. Но какво да правите, ако не знаете какъв модел да изберете и какво всъщност ще хареса човекът? Имаме решение и за това - изберете нашата карта за подарък!

Картите за подарък отдавна са спасение за тези, които не знаят какво да подарят на другия човек. Те са идеални като подарък за рождени дни, именни дни, годишнини или празници. Те са и чудесен начин да благодарим за успешни бизнес отношения, както и чудесна награда за най-добрите служители.

Гъвкави стойности на картите за подарък

Когато избирате ваучер за подарък, можете свободно да коригирате стойността му. На нашия уебсайт можете да избирате между карти за подарък на стойност от 100 до 1 500 GBP. Можете също така да определите своя собствена стойност, като изберете ваучер за подарък за всякаква сума.

Ваучер като идеален коледен подарък

Коледа наближава все повече, а вие все още търсите уникални подаръци? Страхувате се, че няма да имате време да купите нищо в последния момент? Тази Коледа заложете на универсални и практични подаръци. Зарадвайте любимите си хора, като им подарите уникални подаръчни карти за пазаруване в Watchardi.

Когато поръчате ваучер в нашия онлайн магазин, ще го получите още на следващия ден. Можете също така да направите покупка в нашия стационарен магазин от понеделник до събота в работното време на шоурума.

Запомнете - купувайки ваучер, можете да сте сигурни, че подаръкът ви винаги ще бъде подходящ.

Как да платя покупките с ваучер?

Заплащате покупките си с ваучер за подарък, като добавите специален код на ваучера при завършване на поръчката в полето "Имам код за отстъпка". Добавянето на кода намалява стойността на покупката ви със сумата, въведена в картата за подарък. За подробности относно начина на осребряване на покупките с ваучер, моля, вижте страницата с често задавани въпроси в раздел " Ваучери за подарък".

/*