Часовници Timberland

(20)

Most Popular
 1. -10%
  Часовник Мъжки Timberland Sherbrook Часовник Мъжки Timberland Sherbrook
  599,00 лв. 539,00 лв.

  TIMBERLAND Sherbrook TBL.TDWGF2230401

 2. -30%
 3. -30%
  Часовник Мъжки Timberland Warrick Часовник Мъжки Timberland Warrick
  559,00 лв. 389,00 лв.

  TIMBERLAND Warrick TBL.TDWGP2201601

 4. -31%
 5. Часовник Мъжки Timberland Rambush Часовник Мъжки Timberland Rambush
  Free deliveryнай-късно до 3 дни
  299,00 лв.

  TIMBERLAND Rambush TBL.TDWGA0029603

  Free deliveryнай-късно до 3 дни
Most Popular

Timberland е една от най-разпознаваемите марки в света. Нейните продукти гарантират отлично качество, издръжливост и комфорт. Не е чудно, че милиони клиенти по целия свят се доверяват на Timberland. Продуктите на марката са подходящи за всяка ситуация. Марката гарантира производството на иновативни продукти с дизайн над средното ниво.

Timberland е компания, която държи на качеството и комфорта, и първият пуснат от нея продукт свидетелства за това. Компанията е основана през 1952 г. от американски обущар, който разработва иновативна технология, която му позволява да създаде напълно водоустойчива обувка. Марката веднага възприема името Timberlander, което означава "човек от гората". Огромният успех довежда до незабавен интерес към компанията и тя последователно пуска нова гама, която през 1996 г. включва и предложение за часовници. Въпреки че днес марката вече е със съкратеното име Timberland, нейните навици не са се променили - мотото да правиш добре и да правиш добро продължава да привлича нови и доволни клиенти и освен това е отговорно за създаването на бизнес модел, основан на принципа на партньорство между компанията и нейните служители, партньори и клиенти. Timberland активно подкрепя местните общности, като се включва в доброволческата дейност на служителите.

Timberland гледа за активни

Часовниците Timberland са създадени за хора, които ценят свободата и начина на живот на открито. Екологията и любовта към природата са ценности, произтичащи от ДНК-то на марката, която обръща внимание и на най-малките детайли в производствения процес. Часовниците са изработени от най-висококачествени материали и впечатляват с дизайн, който напълно съответства на философията и стила на марката Timberland. Аналоговите и електронните часовници, оборудвани с редица допълнителни функции, са идеални за далечни експедиции и ежедневни приключения. Отличителните циферблати и здравите каишки придават характер на мъжките тоалети, като се сливат прекрасно със заобикалящата ги среда. Ненатрапчивата цветова гама е запазена в спокойните нюанси на кафявото, зеленото и черното, което допринася за универсалния характер на часовниците Timberland, свързван с гората и девствената природа.

Обувки Timberland? Вместо това изберете часовник Timberland на най-ниска цена!

Часовниците Timberland са символ на непреходен дизайн. Дизайнерите са избрали да създадат колекции, които са модерни и традиционни, универсални и по-отличителни. За любителите на модерни и здрави решения Timberland създаде модели като TBL.14260JPBO/02 от серията Taxbury, TBL.14503JPBG/02 от серията Tremont или TBL.13554JPB/04A от серията Cadion. Електронните циферблати и издръжливите гривни, изработени от висококачествена пластмаса, ще зарадват всеки почитател на модерните технологии и изключителния дизайн. Електронните часовници Timberland са изборът на мъжете с приключенски дух, за които модерните технологии са се превърнали в неразделна част от поемането на нови предизвикателства.

Timberland - часовници за авантюристични мъже

В отговор на нуждите на клиентите, които търсят класически часовници, чиято изработка ще определи характера на собственика, Timberland разработи модели, оборудвани със здрави кожени каишки и големи аналогови циферблати, като TBL.14441JLB/02 от серията Hanniker, TBL.14524JS/07P от серията Alden или TBL.13670JSU/02 от серията Oakwell. Класическите часовници, които улавят духа на марката, са оценени от любителите на ежедневната мода и очарованите от далечни експедиции, които търсят надеждни устройства, произведени от компания, която познава изискванията на любителите на екстремни спортове. Часовниците Timberland с класически дизайн обаче са подходящи не само за дивата природа - те също така добавят нотка изисканост към всеки перфектно ушит костюм и гарантират, че притежателят им ще премине успешно през следващата важна среща.

Официален търговец на дребно на Timberland - оторизиран магазин - дистрибутор

Часовници Timberland за закупуване в магазин Watchard. Всички модели идват от официална полска дистрибуция. Всяка пратка се доставя с гаранционна карта и сертификат за оригиналност на часовника.

/*