Часовници Ciga Design

(29)

Most Popular
 1. НАЙ-ПРОДАВАН-34%
 2. НАЙ-ПРОДАВАН-40%
 3. НАЙ-ПРОДАВАН-34%
 4. НОВИНА
 5. -21%
  Часовник Мъжки Ciga Design M Magician SET Часовник Мъжки Ciga Design M Magician SET
  1 559,00 лв. 1 239,00 лв.

  CIGA DESIGN M Magician SET M051-SS01-W6B

 6. 2 БЕЗПЛАТНИ КАИШКИ
 7. ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ
 8. -34%
 9. -34%
 10. -22%
 11. -19%
 12. 2 БЕЗПЛАТНИ КАИШКИ
  -20%
 13. НАЙ-ПРОДАВАН
 14. 2 БЕЗПЛАТНИ КАИШКИ
 15. 2 БЕЗПЛАТНИ КАИШКИ
 16. 2 БЕЗПЛАТНИ КАИШКИ
 17. -20%
 18. -35%
Most Popular

Ciga Design е млада, но бързо развиваща се марка. В хода на своята история тя е спечелила много награди и отличия, което я прави уважавана компания в часовникарската индустрия. Искате ли да изживеете вдъхновяваща среща с изкуството? Разгледайте нашата гама часовници от марката и се вдъхновете от устройства, проектирани със сърце и внимание към всеки елемент.

Ciga Design - изключителни автоматични часовници

Бизнесът на марката Ciga не съществува от дълго време, но се развива много бързо. Тя е основана през 2012 г. Нейният основател е дизайнер с глобален обхват. Джан Джианмин е човек с над 30-годишен опит, чийто основен интерес е индустриалният дизайн. Той се ползва с голямо уважение в родния си Китай - той е един от десетте индустриални дизайнери в страната. Именно на Джианмин му хрумва идеята да създаде марка часовници, основана на най-добрите материали и отличен дизайн. Общуването с устройствата от тази марка има за цел да бъде изключително и вдъхновяващо. Ciga непрекъснато разширява дейността си - през 2018 г. започна да работи с Xiaomi, а през 2019 г. бизнесът ѝ вече стана международен. Време е да завладеете полския пазар на часовници!

Часовници Ciga Design, оценени на международни конкурси

Ciga е марката, която стои зад отличния дизайн. Техните дизайни са истинско пиршество за всеки почитател на часовникарското изкуство. Това е компания, ценена не само от своите клиенти, но и от индустрията. Ciga Design е носител на много важни награди, сред които Red Dot Design Award, печелена цели десет пъти! Но това не е всичко - марката е носител и на златната награда на iF и е първата китайска компания, която излага своите продукти в Brand Hall по време на фестивала на часовниците Baselworld . Както виждате, Cita не намалява темпото. Какво още може да ни изненада в бъдеще?

Дизайнерският часовник Ciga - елегантен аксесоар за всяка жена

Часовниците Ciga са истинско удоволствие за всяка жена, която цени уникалния стил и фините комбинации от форми, цветове и материали . Специално за дамите дизайнерите на марката създават истински произведения на изкуството, които ще допълнят стайлинга с уникален аксесоар по интересен начин.

Най-красивият момент от живота на една роза е нейният етап на цъфтеж . Ciga Design е замразила този специален момент във времето , за да можете да се насладите на есенцията на датската розова градина , която освобождава усещане за мир . Датската роза от Ciga е модел, насочен към фините жени, които обичат изисканите аксесоари . Моделът наподобява красиво розово цвете върху циферблата и плика . Към този елегантен модел е включено и колие с черешова роза, украсено с кристали Swarovski . Предпочитате ли да блестите ? Няма какво да губите ! Дамският часовник Galaxy от Ciga Design е за жените, които обичат да се открояват от тълпата . Върху циферблата на този модел има много блестящи кристали, които го превръщат в бижутерски аксесоар.

Часовници Ciga за стилния мъж

Съчетаването на елегантност и спорт никога не е било толкова лесно. Доказателство за това са множеството серии от Ciga Design в стил спортна елегантност. Харесвате механизмите, които се виждат през циферблата, но не искате да се откажете от тънката обвивка и цветната каишка? Разгледайте часовниците от сериите Titanium, Aircraft Carrier, Exploration и Full Hollow. Тези модели са истински шедьоври на златарското изкуство и оригинален аксесоар за всеки мъж.

/*