Часовници adidas Originals

(150)

Страница
Most Popular
 1. НАЙ-ПРОДАВАН
 2. НАЙ-ПРОДАВАН
  Часовник Унисекс adidas Originals Fashion Edition Three Часовник Унисекс adidas Originals Fashion Edition Three
  246,00 лв.

  ADIDAS ORIGINALS Fashion Edition Three AOFH22504

  Рейтинг:
  100%
 3. НАЙ-ПРОДАВАН
 4. НАЙ-ПРОДАВАН-30%
 5. НАЙ-ПРОДАВАН-30%
 6. НОВИНА
 7. НОВИНА
 8. Часовник Унисекс adidas Originals Street Digital Two Часовник Унисекс adidas Originals Street Digital Two
  205,00 лв.

  ADIDAS ORIGINALS Street Digital Two AOST23556

  Рейтинг:
  100%
 9. Часовник Унисекс adidas Originals Edition One Часовник Унисекс adidas Originals Edition One
  Free deliveryнай-късно до 3 дни
  279,00 лв.

  ADIDAS ORIGINALS Edition One AOFH23012

  Free deliveryнай-късно до 3 дни
 10. -30%
 11. -30%
 12. -30%
 13. -30%
 14. -30%
 15. -30%
 16. -29%
 17. -30%
 18. -30%
 19. -30%
 20. -30%
 21. -30%
 22. -30%
 23. -30%
 24. -30%
 25. -30%
 26. Часовник Унисекс adidas Originals Code Four Часовник Унисекс adidas Originals Code Four
  Free deliveryнай-късно до 3 дни
  279,00 лв.

  ADIDAS ORIGINALS Code Four AOSY23039

  Free deliveryнай-късно до 3 дни
 27. Часовник Унисекс adidas Originals Code One Часовник Унисекс adidas Originals Code One
  Free deliveryнай-късно до 3 дни
  226,00 лв.

  ADIDAS ORIGINALS Code One AOSY23022

  Free deliveryнай-късно до 3 дни
Страница
Most Popular

В продължение на почти 100 години марката adidas се позиционира като лидер в производството на спортно облекло и обувки, както и на аксесоари за тренировки и принадлежности. Компанията се фокусира върху непрекъснатото развитие на продуктовата си гама. Безкомпромисността е мотото на марката - благодарение на него можем да се наслаждаваме не само на дрехи, обувки и спортно оборудване, но и на часовници. Всеки от тях се характеризира с минималистичен характер, постоянни цветове и надеждност, така полезни в света на спорта.

Светът на спорта е неразривно свързан с марката adidas вече няколко десетилетия. Нейното продуктово портфолио включва, наред с други неща, станалите вече емблематични спортни обувки, облекло и спортно оборудване, използващо нови технологии. Глобалната марка е в челните редици на индустрията за спортни стоки, предлагайки широка гама от продукти, които са достъпни в цял свят. С акцент върху изискания дизайн и свеж подход към класическите характеристики adidas е разработил свой собствен уникален стил, който не може да бъде сбъркан с никой друг.

Разнообразен дизайн на часовниците adidas Originals

Часовниците от линията adidas Originals перфектно отразяват подхода на марката към дизайна и оформлението. Привличаща вниманието простота - така могат да бъдат описани с няколко думи. Производителят залага на прости и четливи циферблати, интересни акценти, които разчупват спокойствието, висококачествени материали и практична функционалност. Както любителите на streetwear модата, така и почитателите на спортно-ежедневните часовници ще намерят нещо за себе си.

Часовници adidas Originals - винаги в час.

Часовниците adidas Originals се задвижват от японски кварцови механизми. Това ги прави удобни за носене - трябва да сменяте батерията само веднъж на няколко години. Този тип механизми са изключително точни и не поставят големи изисквания към потребителя.

Часовници adidas Originals - изберете своята серия!

Кои колекции от adidas Originals си струва да разгледате? Ако търсите минималистичен аксесоар за ежедневието, серията adidas District е чудесен избор. Техните семпли циферблати имат само индекси и логото на производителя, а някои разполагат и със секундна стрелка и дата на месеца. Часовниците се предлагат както във версии със стоманена гривна, така и с кожена каишка. Друга линия е adidas Street Digital, която представлява електронен часовник с оригинален дизайн, напомнящ на моделите от 80-те години на миналия век. Тук за корпуса и гривната е използвана висококачествена неръждаема стомана. Часовникът е снабден с функция за дневна дата, 24-часово време, аларма и хронометър. Серията adidas Street Project, от друга страна, ще зарадва любителите на уличния стил. Удобното носене тук е гарантирано от гумените каишки. Еднообразната цветова схема е разчупена от голямото лого върху циферблата. При някои модели дизайнът напомня на графити.

Официален търговец на часовници adidas Originals

Всички часовници adidas Originals, които ще намерите в нашия магазин, идват от оторизиран търговец на дребно. Тези оригинални модели са опаковани в опаковката на компанията и се предлагат с 2-годишна гаранция от производителя.

/*