Часовници Perfect

(369)

Most Popular
 1. НАЙ-ПРОДАВАН
 2. НАЙ-ПРОДАВАН
 3. НАЙ-ПРОДАВАН
 4. НАЙ-ПРОДАВАН
 5. НАЙ-ПРОДАВАН
  Часовник Детски Perfect Kids Часовник Детски Perfect Kids
  Delivery 24H
  49,00 лв.

  PERFECT Kids PF00021

  Delivery 24H
 6. НАЙ-ПРОДАВАН
  Часовник Детски Perfect Kids Часовник Детски Perfect Kids
  Delivery 24H
  59,00 лв.

  PERFECT Kids PF00012

  Delivery 24H
 7. НАЙ-ПРОДАВАН
  Часовник Детски Perfect Kids Часовник Детски Perfect Kids
  Delivery 24H
  59,00 лв.

  PERFECT Kids PF00011

  Delivery 24H
 8. НОВИНА
 9. НОВИНА
 10. НОВИНА
 11. НОВИНА
 12. НОВИНА
 13. НОВИНА
 14. НОВИНА
 15. НОВИНА
 16. НОВИНА
 17. НОВИНА
 18. НОВИНА
 19. НОВИНА
 20. НОВИНА
 21. НОВИНА
 22. НОВИНА
 23. НОВИНА
 24. НОВИНА
 25. НОВИНА
 26. НОВИНА
 27. НОВИНА
 28. НОВИНА
 29. НОВИНА
 30. НОВИНА
 31. НОВИНА
 32. НОВИНА
 33. НОВИНА
 34. Часовник Дамски Perfect Fashion Часовник Дамски Perfect Fashion
  Delivery 24H
  79,00 лв.

  PERFECT Fashion PF00468

  Рейтинг:
  100%
  Delivery 24H
Most Popular

Perfect Watches е част от марката Perfect Time, която се фокусира върху атрактивни цени, които по никакъв начин не отстъпват на качеството. От 2005 г. насам тя създава универсални модели за всички възрасти, като продава своите часовници както в Полша, така и в цяла Европа.

Колекцията часовници Perfect е доста широка, но в същото време последователна. Производителят иска тя да се хареса както на по-младите, така и на по-възрастните хора. Това е възможно благодарение на семплия дизайн, приглушените цветове и най-вече на точността и ефективността на моделите.

Перфектни часовници - семпъл дизайн, богат избор

Сред линията часовници Perfect има по нещо за деца, тийнейджъри, възрастни и възрастни хора. Марката предлага класически модели, ювелирни модели, минималистични модели, такива, които препращат към винтидж стила, или подходящи спортни комплекти, оборудвани с дисплей.

Производителят използва висококачествени материали за своите часовници, така че продуктите ще издържат години наред, без да се повредят. Детските модели разполагат с кожени каишки, стоманени гривни и гумени каишки. Пликчетата от неръждаема стомана се запазват в кръгли, овални квадратни или правоъгълни форми. На циферблата те обикновено служат като линейни индекси или индекси с арабски цифри, за да се улесни отчитането на времето. Моделите се предлагат в няколко цветови версии, така че има за всекиго по нещо.

Перфектни часовници за всеки - най-популярните колекции

Колекцията Perfect Classic е създадена за любителите и ентусиастите на вечната класика. За каишките и гривните са използвани кожа и стомана. Циферблатите се отличават с четливи индекси, а при някои модели са украсени с фино гилоширане.

Линията Perfect Fashion е линия от елегантни дамски часовници с циферблати, украсени с деликатни акценти или градиенти, много от каишките са в пастелни нюанси, а някои от циферблатите са с отворен дизайн.

Създадена с мисъл за най-малките, серията Kids се отличава с цветни дизайни, ясни циферблати за учене на разчитане на времето и разпознаване на цифрите, както и с размери, подходящи за малките детски китки.

/*