Часовници Дамски часовници Bulova

(16)

Most Popular
 1. НАЙ-ПРОДАВАН
 2. НОВИНА
 3. Часовник Дамски Bulova Octava Часовник Дамски Bulova Octava
  1 281,00 лв.

  BULOVA Octava 98L302

 4. Часовник Дамски Bulova Crystal Часовник Дамски Bulova Crystal
  1 039,00 лв.

  BULOVA Crystal 96L260

Most Popular

Часовниците Bulova са плод на американския предприемачески дух и отлични идеи, които са донесли успех както на марката, така и на нейния основател. Те са и чудесен избор за всяка жена, която държи на индивидуалния и новаторски стил.

Ако търсите изключително естетични дамски часовници, Bulova е отличен избор. Проверете колко страхотно ще изглеждате с тях и как те се съчетават перфектно с вашия индивидуален стил. Изберете ги сега и не чакайте, а добавете малко блясък към външния си вид още днес!

Произходът на мощната марка дамски часовници Bulova

Часовниците Bulova се появяват на пазара през 1875 г. Джоузеф Булова, млад собственик на магазин за бижута в Манхатън, който тъкмо започва да се развива в света на бизнеса, стига до заключението, че ще се отнася към часовниците не като към инструмент за измерване на времето, а като към бижу, толкова ценно и скъпо като скъпите колиета или пръстени. Този начин на мислене довежда до това, че в магазина му идват все повече и повече клиенти, което позволява на компанията да се разрасне и освен да продава, да произвежда и часовници.

Часовникът Bulova - желан от всички

Джоузеф Булова обаче не почива на лаврите си - в компанията си той разработва метод за стандартизиране на частите и процеса на производство на часовници, така че всеки новосъздаден продукт да може да се изработва по-бързо и с много по-голяма прецизност. Това позволява на Bulova да увеличи броя на часовниците, които пуска на пазара всеки ден, и да ги направи много по-малко дефектни и по-точни. Пример за такъв часовник е първият модел дамски часовник на Bulova, който е много добре познат в колекционерските среди.

Кой дамски часовник Bulova да изберете?

Една от най-интересните серии дамски часовници Bulova несъмнено е Bulova Marine Star. Вдъхновени от часовниците за водолази, тези модели са идеални за динамични жени, които избират елегантни и стилни часовници, но с нотка екстравагантност и спортна естетика. Тези модели съчетават в себе си бижута чрез избора на сребърни и бели цветове и чрез поставянето на диаманти в индексите, докато спортните елементи са основно по-дебелата рамка на часовника и характерната градация върху нея.

Друга интересна колекция е дамската златна bulove с диаманти, като тук вече не можем да говорим за спортни препратки, защото целият часовник е проектиран почти да радва с ювелирния си характер Циферблати с интересни дизайни в приятни цветове и диаманти в тях са перфектно съчетани с елегантен стил.

/*