Часовници Дамски часовници Esprit

Не можем да намерим продукти, които да отговарят на избора.

За мнозина марката Esprit се свързва предимно с дрехите. Въпреки че компанията придобива популярност благодарение на разпространението на дрехи, тя получава международно признание, когато решава да въведе свои собствени линии часовници и бижута. След почти 30 години часовникът Esprit се е превърнал в символ на качествен продукт и красив дизайн.

Предложението на марката Esprit е достатъчно разнообразно, за да привлече много жени, които търсят часовници от всякакъв вид. Посетете Watchard и се убедете, че продуктите на марката са идеални и за вас!

Дамски часовници Esprit - история на марката

Марката Esprit е създадена в Сан Франциско през 60-те години на ХХ в. Тогава Сузи и Дъг Томпкинс, които вече са създали марката North Face, доставят продуктите си чрез търговска агенция, като продават продуктите си в собствения си автомобил. Продажбите се оказват толкова високи, че двойката бързо разширява дейността си и така се ражда марката Esprit. Днес компанията работи в цял свят, като продава не само дрехи, но и часовници и бижута.

Дамски часовници Esprit - шик и елегантност

През последните години полските жени все по-често търсят сред часовниците непреходни модели с високо качество на изработка. Ето защо не е изненада, че марката Esprit се радва на толкова голямо търсене. Сред многото модели, предлагани за жени, заслужава да се отбележи серията дамски часовници Esprit Essential. Тя се характеризира с минималистичен дизайн и висококачествени характеристики. Тя ще бъде идеална за дамите, които търсят модели, които да допълват стила им независимо от ситуацията. Втората серия, която си заслужава да бъде спомената, е серията Esprit Disc. Тя е предназначена за смели жени със склонност към авангардното. Часовниците не показват времето по класически начин. Вместо класическите стрелки има два независими циферблата, показващи часовете и минутите. Това са часовници за дръзки жени, които не се страхуват да се открояват.

/*