Leanschi - Преточници за часовници и кутии за часовници

(7)

Most Popular
Most Popular

Leanschi е австрийска компания, специализирана в създаването на първокласни аксесоари. Това са продукти, които са преди всичко практични, издръжливи и естетически издържани; производителите не се интересуват от това да бъдат възприемани като луксозни. Асортиментът включва ротомати за автоматични часовници, кутии за съхранение или калъфи за пътуване. Висококачествени аксесоари? Разгледайте предложенията на марката!

Кутиите и ротоматите на Leanschi са създадени за любителите на часовникарството, добрата изработка и функционалността. Стилната изработка върви ръка за ръка с другите ценности, изповядвани от марката. Както прочетохме на уебсайта на производителя, силно се набляга на честността и партньорството - както когато става въпрос за работа с други марки по нови колекции, така и за бизнес с дистрибутори, търговци на дребно и т.н. Основателите вярват, че съвместната работа е източник на креативност и свежи идеи.

Ротативки и кутии Leanschi - аксесоари за естети и практици

Марката Leanschi се ражда от желанието да се подобрят личните аксесоари от часовникарския сектор и да се адаптира тяхната функционалност към ежедневната употреба. Аксесоарите, създадени от производителя, се характеризират с практичност, изчистена форма и модерен дизайн. Те се отличават от останалите, като ви позволяват да останете дискретни, неусетно придружавайки ви по време на вашите пътувания и ежедневни дейности. Това са предмети, които искате да използвате - те правят живота по-лесен и по-удобен. Те са идеалната идея за подарък за истинските естети.

Асортиментът на Leanschi включва ротомати с различни размери, които са чудесни за любителите на автоматични часовници, кутии и калъфи за съхранение на часовници - идеални за пътуване или когато искате да пренасяте часовника си безопасно от място на място. Новите продукти, създадени от производителя, включват аксесоари под формата на чанти и портфейли, както и копчета за ръкавели и гривни.

Какви са характеристиките на ротоматите Leanschi?

Ротоматите, създадени от Leanschi, се отличават с висококачествени материали и интересна функционалност. Те са изработени от лакирано дърво и веганска кожа. Моторите на устройствата са проектирани в Япония. Цялото устройство е лесно за управление с помощта на LCD дисплей. Излъчването на много ниско магнитно поле не влияе на работата на часовниковия механизъм. Комплектът включва адаптер за захранване и/или батерия.

Ротоматите Leanschi имат функция "boost", предназначена за часовници, чийто резерв на походка е бил напълно изчерпан, преди да бъдат поставени в камерата на устройството. Тази функция може да бъде намерена в избрани продукти. Опцията за заспиване позволява 12-часова пауза, за да не ви безпокои през нощта. Когато ротоматът бъде изключен, часовниците ще бъдат поставени в правилната вертикална позиция благодарение на 12-часовата система. LED технологията води до по-ниска консумация на енергия. Камерите за навиване на часовници са проектирани така, че да побират както малки, така и доста големи продукти.

Официален търговец на дребно на Leanschi - оторизиран магазин - дистрибутор.

Всички аксесоари Leanschi, които се предлагат в нашия магазин, идват от оторизиран дистрибутор. Когато купувате от нас, ви гарантираме оригинален продукт и 2-годишна гаранция.

/*