Часовници и Будилници

(9)

Most Popular
 1. -12%
  Стенен Часовник Luminox Wall Clock Стенен Часовник Luminox Wall Clock
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
  1 716,00 лв. 1 510,00 лв.

  LUMINOX Wall Clock XL.BIG.40

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
 2. Настолен Часовник Junghans max bill Tischuhr Funk Настолен Часовник Junghans max bill Tischuhr Funk
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
  1 458,00 лв.

  JUNGHANS max bill Tischuhr Funk 383/2202.00

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
 3. Настолен Часовник Junghans max bill Tischuhr Funk Настолен Часовник Junghans max bill Tischuhr Funk
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
  1 337,00 лв.

  JUNGHANS max bill Tischuhr Funk 383/2200.00

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
 4. Стенен Часовник Junghans max bill Стенен Часовник Junghans max bill
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
  779,00 лв.

  JUNGHANS max bill 22 cm 374/7003.00

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
 5. Настолен Часовник Junghans Junghans max bill Table clock Настолен Часовник Junghans Junghans max bill Table clock
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
  1 337,00 лв.

  JUNGHANS Junghans max bill Table clock 363/2211.00

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
 6. Настолен Часовник Junghans Junghans max bill Table clock Настолен Часовник Junghans Junghans max bill Table clock
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
  1 377,00 лв.

  JUNGHANS Junghans max bill Table clock 383/2201.00

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
Most Popular

Всеки знае какво е будилник. Това е часовник, чиято основна функция е да измерва точно времето и в определен момент да издава постоянен звук, за да ни напомни, че е време да станем. Свързваме стандартния будилник с кръгла форма и две оловни камбанки, но формата на будилника може да бъде съвсем различна, да съответства на интериорния дизайн или на вкусовете ни.

Историята на будилника не е никак кратка

Ако си мислите, че будилникът е съвременно изобретение, нямате представа колко грешите. Идеята за такъв часовник се е родила още в древността! Според легендата първият часовник от този тип е създаден от Платон, който използвал вода за своя будилник - в определено време водата се изтласквала от резервоара заедно с въздуха, който преминавал през свирка. По този начин устройството информирало хората, че е време да станат от леглото. От друга страна, средновековните китайци разработили огнения будилник, който (казано на прост език) работел така, че горящ тамян горял през конец, карайки две тежести да паднат върху оловна табла. През вековете човешката изобретателност създала идеята за будилника, а механичният предшественик на днешните такива устройства се появил през XIX век, като намерил своето място в домовете на хората по целия свят като хит.

Заслужава ли си да си купите класически будилник?

Разбира се, че да! Класическият будилник е не само функционално устройство, което ни събужда сутрин или ни съобщава колко е часът посред нощ. Той е и декорация за спалнята или всекидневната, като допълва интериорния дизайн със своя дизайн. Ето защо си струва да се сдобием с такъв модел будилник, който напълно ще съответства на характера на нашия и на нашия дом. Будилникът е и универсален подарък, който можем да подарим на някой от близките си - качественият будилник ще радва окото и сърцето на любимия човек години наред, а ние ще му се радваме заедно с него.

А какво ще кажете за Junghans?

В нашия магазин ще намерите гама от часовници от марката Junghans, която произвежда своите надеждни и свързани с най-високо качество устройства от 1861 г. насам. От самото начало Junghans се свързва с прецизността и технологичния прогрес. Когато разглеждаме настолни и стенни часовници Junghans, човек веднага оценява изработката и външния вид на устройството. Часовникът на марката се характеризира не само с прецизност, но и със стил, който ще се впише във всяко помещение, в което е поставен.

Seiko - най-високо качество на най-добра цена

Seiko е марка, която се свързва с надеждност и японска прецизност и превъзходна технология. Компанията е основана от Кинтаро Хатори през 1892 г., а името ѝ на японски означава "успех". Разглеждайки постиженията и продуктите на компанията, човек не може да не се съгласи, че производителят е постигнал огромен успех в часовникарската индустрия. Струва си да се знае, че през 1969 г. компанията първа в света представя кварцов аналогов часовник.

Часовниците и будилниците на Seiko със сигурност ще се харесат на всеки, не на последно място защото производителят се грижи не само за сърцевината на своите устройства, но и за техния дизайн. Ето защо можем да намерим часовници и будилници в различни форми и цветове, които лесно можем да съчетаем с характера и интериора си.

Магазин за часовници и будилници

Най-високо качество, най-ниска цена, забележителен дизайн - всички тези характеристики на часовниците и будилниците ще откриете в нашия онлайн и стационарен магазин. В Watchard ще откриете най-качествения часовник или будилник, който ще ви служи години наред, ще украсява заобикалящата ви среда, грижейки се и за вашето време.

Официален търговец на дребно на часовници и будилници - оторизиран магазин - дистрибутор.

Всички аксесоари в нашата оферта идват от лицензирани дистрибутори. В магазина за часовници ще намерите богат избор от часовници и будилници, които се предлагат както в нашия стационарен магазин, така и онлайн. Гарантирано бърза доставка!

/*