Монтаж на гривна Watchard

Часовник с верижка

Часовника с верижка много силно привлича вниманието  - изработена от неръждаема стомана или титан, тя придава на часовника неоспорим чар. Не трябва да се забравя, че поради естеството на вида каишка закупеният часовник ще бъде адаптиран към възможно най-големия размер на китката. Естествено можем да променим размера на верижката до известна степен, но всякакви опити за премахване или добавяне на връзки без професионално оборудване и обучение могат да повредят часовника.

В магазина Watchard.bg е възможна промяна на дължината на верижката на етапа на поръчка. Просто следвайте няколко лесни стъпки и вашият часовник ще бъде готов за носене.

В момента предлагаме възможност за скъсяване на верижката на часовник, доставен от производителя, за избрани модели, отбелязани в сайта. Ако желаете да закупите допълнителни връзки за верижката, моля, свържете се с нашия офис за обслужване на клиенти.

Как да измерим размера на китката?

Разпечатайте документа с изпратената от нас линийка във формат А4. Ако не може да го отпечатате, дълга връв и линийка са добри заместители. Можете да изтеглите PDF с линийката, като щракнете върху бутона по-долу.

 

Bracelet adjustment print

 

Изрежете внимателно мярката с помощта на ножица. Важно е началото на линийката да започва от стойността 0 (нула) на скалата.

 

Bracelet adjustment  cut

 

Овийте ролетка около китката си, където ще държите часовника. Точката, в която началото на рулетката се среща с числото, ще ви покаже крайния резултат.

 

Bracelet adjustment

 

Впишете резултата в полето, което ще ви се покаже при подаване на поръчката.

Регулиране на гривната
 

Не разполагате със сантиметър или не можете да разпечатате нашата рулетка? Ако използвате "домашна алтернатива", завържете връвчица около китката си и точките на допир - когато разпънете връвчицата върху линийката - ще ви покажат крайния резултат.

Ако обичате да носите часовника си плътно около китката, посочете точната получена мярка. Ако обичате да носите часовника малко по-свободно, добавете 0,5 - 1 см към получения резултат. При скъсяването на гривната нашите служители ще вземат предвид достатъчната и удобна хлабина.

/*