Мъжки маншетни щипки

(2)

Most Popular
 1. -53%
  Копчета за Ръкавели Police Burren Копчета за Ръкавели Police Burren
  Delivery 24H
  169,00 лв. 79,00 лв.

  POLICE Burren PJ.26465CSS/01

  Delivery 24H
 2. -50%
  Копчета за Ръкавели Police Sligo Копчета за Ръкавели Police Sligo
  Delivery 24H
  199,00 лв. 99,00 лв.

  POLICE Sligo PJ.26484CSCR/03

  Delivery 24H
Most Popular

Маншетните копчета са основни мъжки бижута, които са задължителни за всяка официална среща. В края на краищата, трудно е да си представим по-елегантна гледка от мъж, облечен в риза, чиито маншети са свързани с естетическа щипка. В Watchard сме наясно с това и затова сме подготвили гама от предложения, които със сигурност ще зарадват всеки мъж.

копчета за ръкавели Tommy Hilfiger

В магазина предлагаме много видове копчета за ръкавели, подписани с логото на марката Tommy Hilfiger, която е една от най-популярните американски компании, занимаващи се с проектиране на различни елементи от облеклото. Благодарение на богатия си опит, ефективната си работа в света на модата и оригиналните си идеи, копчетата за ръкавели Tommy Hilfiger са сензационен мост между елегантността и шика и небрежността. Уникалността и разнообразието на формите, от друга страна, гарантират добър избор за всеки мъж - но не си струва да се ограничавате само с един модел, тъй като наличието на повече от един чифт копчета за ръкавели определено ще се окаже полезно в периода на интензивни бизнес срещи.

Елегантни бижута

Маншетните копчета, изработени от неръждаема стомана с различни форми, са гаранция за изключително качество и издръжливост. Благодарение на това бижутата Tommy Hilfiger ще останат непокътнати дълго време, ще украсяват всеки възможен повод и същевременно, благодарение на високия си блясък, ще бъдат забелязвани и възхищавани.

/*