Часовници Мъжки Bulova

(54)

Most Popular
 1. Часовник Мъжки Bulova Icon Часовник Мъжки Bulova Icon
  1 469,00 лв.

  BULOVA Icon 98B408

 2. Часовник Мъжки Bulova Icon Часовник Мъжки Bulova Icon
  1 339,00 лв.

  BULOVA Icon 96B417

 3. Часовник Мъжки Bulova Icon Часовник Мъжки Bulova Icon
  1 219,00 лв.

  BULOVA Icon 96B416

 4. Часовник Мъжки Bulova Computron D-Cave Special Edition Часовник Мъжки Bulova Computron D-Cave Special Edition
  1 009,00 лв.

  BULOVA Computron D-Cave Special Edition 98C141

  Рейтинг:
  100%
 5. Часовник Мъжки Bulova Sutton Часовник Мъжки Bulova Sutton
  1 109,00 лв.

  BULOVA Sutton 96B319

 6. -10%
  Часовник Мъжки Bulova Military Hack Automatic Часовник Мъжки Bulova Military Hack Automatic
  799,00 лв. 719,00 лв.

  BULOVA Military Hack Automatic 98A255

 7. ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ
 8. Часовник Мъжки Bulova Oceanographer Automatic Часовник Мъжки Bulova Oceanographer Automatic
  1 199,00 лв. 1 089,00 лв.

  BULOVA Oceanographer Automatic 96B344

 9. -30%
  Часовник Дамски Bulova Classic Regatta Часовник Дамски Bulova Classic Regatta
  939,00 лв. 657,00 лв.

  BULOVA Classic Regatta 98L265

  Рейтинг:
  100%
 10. -30%
  Часовник Мъжки Bulova Classic Automatic Open Heart Часовник Мъжки Bulova Classic Automatic Open Heart
  1 469,00 лв. 1 029,00 лв.

  BULOVA Classic Automatic Open Heart 98A213

 11. НОВИНА
 12. НОВИНА
 13. НОВИНА
 14. НОВИНА
 15. НОВИНА
Most Popular

Часовниците Bulova са една от най-известните марки часовници, произхождащи от Съединените щати. Благодарение на изобретателността и ангажираността на създателя на марката, тя много бързо се превръща в един от най-популярните избори сред гражданите на САЩ и скоро завладява световните пазари на часовници.

Изберете мъжки часовници Bulova и се уверете във високото им качество, моделирано по най-добрите американски решения. Поръчайте сега!

История на създаването на мъжки часовници Bulova

Марката Bulova е основана от Джоузеф Булова, млад американец, който през 1875 г. отваря малък бижутериен магазин в Манхатън. Имало е много подобни заведения и магазинът на Булова нямаше да се различава от останалите, ако не беше една малка подробност, която по-късно определя популярността на бизнеса му и му носи огромна слава - Джоузеф Булова продавал там и часовници, тъй като твърдял, че те не са просто инструменти за измерване на времето, а част от бижутата. Тази философия се оказала изключително успешна - Булова започнал да регистрира продажби на много по-високо ниво от конкурентите си, което му позволило да разшири бизнеса си за кратко време.

Мъжки часовник Bulova - модел, на който можете да се доверите

Bulova решава, че освен да продава часовници, ще ги и произвежда. Благодарение на него е установен единен начин за изработване на отделните модели - стандартизацията гарантира също така използването на едни и същи компоненти и по този начин ускорява производствения процес. Това позволява създаването на часовници като легендарния Bulova President, който вече е истинска рядкост в колекционерските среди. Упоритостта на Джоузеф Булова допринася за развитието на марката и я прави известна в цял свят като компания, на която може да се има доверие.

Мъжки часовници Bulova - класика и стил

Едни от най-популярните часовници Bulova са моделите от линията Bulova Classic, които се отличават със значително разнообразие. Сред тях можете да намерите модели за гмуркачи, спортни часовници, както и по-класически аналози. Сред първите е Bulova Classic Chronograph, с дизайн на плик, напомнящ за популярните "дайвъри", като загатва и за формата на индексите и стрелките. Но това не е силата на гмуркачите, а такъв е и случаят тук: както подобава на един приличен часовник, който може да издържи на подводни условия на голяма дълбочина, той е снабден с водоустойчивост от 200 м. Вторият тип, т.е. принадлежащ към спортните образци, еB ul ov aClassicSuttonChronograph.Този модел е оборудван с хронограф, а контрастното оцветяване му придава отличителен, стилен вид. Класическият модел ще бъдеB ul ov aClassic, с тъмен циферблат и черна каишка, перфектно допълнение към всеки очиларски или официален стил.

/*