Оторизиран магазин на Watchard

 

Купувайте в оторизирани магазини, където часовниците идват от легални източници!

Само в оторизиран магазин към часовника ще получите гаранционна карта, оригинална опаковка и инструкция за използване.

В оторизираните магазини производителят или дистрибуторът на дадена марка отговаря за гаранцията и сервизното обслужване на часовниците. Благодарение на това, в случай на повреда на вашия часовник, вие сте независими от решенията на служителите на даден магазин.

Освен това, много марки часовници, освен централен сервиз, имат много пунктове в цялата страна, благодарение на които достъпът до тях, например за проста смяна на батерията по време на гаранционния период е лесен.

Допълнително предимство на пазаруването в оторизиран магазин е лесният достъп до резервни части, става въпрос предимно за кожени каишки, верижки и стъкла.

Как да разпознаем оторизиран магазин?

Просто погледнете раздела за рекламация в правилника. Ако магазинът предлага стоки с гаранция от производителя или дистрибутора, може да сте сигурни в тяхната автентичност. Въпреки това, ако намерите запис „моля, върнете рекламираните стоки в нашия магазин“, бъдете внимателни. Часовникът може да е неоригинален или да идва от нелегален източник.

Ако горната разпоредба не ви убеди, просто се свържете с официалния дистрибутор на дадена марка и попитайте дали магазинът сътрудничи с тях като продавач. В нашия магазин може да намерите координатите на всеки официален дистрибутор на дадена марка тук.

Запомнете още нещо - ако изберете неоторизиран магазин, който реши да затвори дейността си по време на гаранционния ви период, ще бъдете сами, защото никой сервиз няма да признае гаранцията ви. Затова изберете оторизиран магазин и бъдете спокойни за вашия часовник.

 

/*