Време за обработка на поръчките Watchard

Време за реализация на поръчката

Поради факта, че разполагаме с голяма колекция от часовници на склад, ние можем да изпратим избрания часовник в рамките на 24 часа за повечето от представените модели. Много уебсайтове предлагат стотици часовници, но всъщност нямат нито един от тях на склад. При получаване на поръчка те се свързват с доставчиците си, което води до забавяне на доставката от няколко дни или седмици.

Watchard предоставя РЕАЛНОТО време за изпращане на страницата на всеки продукт.

При тебе е вдругиден!

  • В работни дни последната пратка от нашия магазин се изпраща в 11:00ч. Това означава, че ако поръчате така маркирани продукти и ги заплатите до 11:00 часа, ще ги получите вдругиден!

Доставка в рамките на 24 часа Watchard

Други възможни срокове за доставка

Всеки часовник има информация кога поръчката може да бъде изпълнена. Времето за реализация на поръчката продължава от момента на изпращане на формуляра за поръчка до момента, в който пратката е подготвена за изпращане. Повечето продукти в нашия магазин се изпращат в рамките на 24 часа, но някои часовници се предлагат при поискване. В тези случаи ние ви уведомяваме за датата на доставка по телефон или имейл след направена поръчка в онлайн магазина Watchard.bg.


Свързани теми


Връщане след 100 дни »
Формуляри за доставка »
Формуляри за плащане »
/*