Часовници Радио управляем

(16)

Most Popular
 1. НАЙ-ПРОДАВАН
 2. НАЙ-ПРОДАВАН-30%
 3. -30%
  Часовник Мъжки G-SHOCK Original Solar Часовник Мъжки G-SHOCK Original Solar
  524,00 лв. 367,00 лв.

  G-SHOCK Original Solar GXW-56-1AER

 4. -42%
 5. Часовник Унисекс Junghans max bill Radio-Controlled Часовник Унисекс Junghans max bill Radio-Controlled
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
  2 192,00 лв.

  JUNGHANS max bill Radio-Controlled 058/4821.46

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
 6. -30%
  Часовник Мъжки Protrek Radio-Controlled Solar Часовник Мъжки Protrek Radio-Controlled Solar
  Free deliveryнай-късно до 3 дни
  799,00 лв. 559,00 лв.

  PROTREK Radio-Controlled Solar PRW-30-1AER

  Free deliveryнай-късно до 3 дни
Most Popular

Едно от най-интересните предложения за тези, които искат да са винаги и навсякъде навреме, е радиочасовникът. Благодарение на съвременното технологично развитие часовниците, оборудвани с тази функция, осигуряват непрекъснато актуализиране на времето - в допълнение към най-точното време.

Как работят радиочасовниците?

Най-важната функция на тези часовници е, разбира се, да извличат информация за текущото време от радиосигналите - прочитайки тази информация, часовникът се превключва на точното време. Източникът на такъв сигнал обаче е интересен - това е атомен часовник. Работата му се основава на измерване на периода на полуразпад на радиоактивен елемент, така че благодарение на естествените процеси отминаващото време може да се измерва изключително точно - грешката при измерването може да бъде една секунда за десетки милиони години, което е чудесен и уникален резултат.

Кои радиочасовници да изберете?

Една от най-популярните и уважавани линии радиочасовници несъмнено е Citizen Radio Watches. Тези японски часовници вече са успели да получат високи оценки, а самата марка Citizen е спечелила статута си на лидер в тази категория благодарение на комбинацията от множество технологични разработки. Поръчайте радиочасовници сега и бъдете в час по всяко време на денонощието!

/*