Часовници Suunto 9 Peak

(3)

Most Popular
 1. НАЙ-ПРОДАВАН-37%
  Смартчасовник Унисекс Suunto 9 Peak Pro All Black Смартчасовник Унисекс Suunto 9 Peak Pro All Black
  1 089,00 лв. 689,00 лв.

  SUUNTO 9 Peak Pro All Black SS050807000

  Рейтинг:
  100%
 2. Лента HR SUUNTO в комплекта!
  -34%
  Смартчасовник Унисекс Suunto 9 Peak Pro All Black Смартчасовник Унисекс Suunto 9 Peak Pro All Black
  1 239,00 лв. 814,00 лв.

  SUUNTO 9 Peak Pro All Black SS050807000HR

 3. Слушалки Suunto Lava Red Слушалки Suunto Lava Red
  399,00 лв.

  SUUNTO Wing Lava Red SS050944000

  Рейтинг:
  100%
Most Popular

Финландската марка Suunto е истинска легенда, която създава смарт часовници с най-високо качество. Изключително издръжливи материали, мултифункционалност и приятелски за окото дизайн са само някои от най-големите предимства на марката. Запознайте се със Suunto 9 Peak - една новост за любителите на спортовете на открито.

Suunto 9 Peak е отговорът на марката на нуждите на професионалните спортисти, занимаващи се с дейности на открито. Този изключително издръжлив смарт часовник ще ви придружава дори при най-взискателните спортни дейности. Разгледайте Suunto 9 Peak сега и се запознайте с уникалността на часовниците от тази серия.

Suunto 9 Peak - елегантен спортен часовник от висок клас

Suunto 9 Peak е освежена и подобрена версия на водещата серия професионални часовници за спорт на открито. Изцяло новата линия на обвивката, по-елегантният дизайн го превръщат в първокласен спортен часовник за ежедневно носене, дори за официални срещи или работа под вратовръзка. Едно от най-големите му предимства е неговото тегло. Пликът на избраните модели Suunto 9 Peak е изработен от титан, който е много лек и не предизвиква алергии. Каишката за моделите Suunto 9 Peak е изработена от специална силиконова материя в четири цветови варианта - морскосиньо, черно, бяло и сиво.

Какви характеристики има Suunto 9 Peak?

Какви нови характеристики има този модел в сравнение с предшествениците си? Пулсовият оксиметър на Suunto 9 Peak ще ви позволи да проверявате нивата на кислород в кръвта си по всяко време. Поддръжката на популярните приложения Komoot и Fatmap Suunto Plus е друго предимство на това устройство, а режимите GhostRunner и Force to Route са истинско удоволствие за истинските бегачи. Накрая, но не на последно място, е зарядното устройство на този спортен смарт часовник. Времето за зареждане на този модел е само 40 минути!

Suunto 9 Peak smartwatch - издръжлив като вас.

Като спортист се съсредоточавате върху подобряването на представянето си, затова се нуждаете от часовник, който изминава всяко разстояние с вас, без да го зареждате. Новият кабел от Suunto заедно с мощно зарядно устройство може да зареди напълно батерията на Suunto 9 Peak за 40 минути. Този многофункционален часовник е оборудван със система за управление на живота на батерията, така че винаги да работи така, както вие изисквате от него. Всичко това, за да може да поеме дълги и натоварващи тренировки, състезания и други приключения на открито. Със Suunto 9 Peak ще бъдете готови да счупите още рекорди за нула време!

/*