Часовници Suunto 5

Не можем да намерим продукти, които да отговарят на избора.

Запознайте се с компактните спортни часовници с GPS навигация и дълъг живот на батерията - Suunto 5! Часовници, които ви държат максимално фокусирани върху целта ви.

Suunto 5 - спортни часовници от Suunto

Тогавашната серия спортни часовници Suunto 5 е създадена за хора, които не са професионални спортисти, но които постоянно се стремят да подобряват постиженията си, да чупят рекорди и постоянно да се изтласкват към нови граници. Suunto 5 е отговорът на необходимостта да се съсредоточите върху дадена цел и да уловите правилния ритъм по време на повтарящи се упражнения. Той също така е устройство за проследяване на активността - включително при спортове на открито - и монитор за качеството на съня. Личният спортен треньор и съветникът по жизнеността никога не са били толкова близо!

Часовници Suunto 5 - характеристики

Компактният размер на моделите от серията Suunto 5 върви ръка за ръка с изключителния живот на батерията, дори при активна GPS връзка. Това ги прави надеждни и удобни при навигация по зададен маршрут. Освен това има интелигентни режими за контрол на нивата на консумация на батерията, наследени от вече добре познатия Suunto 9.

Suunto 5 - пакет с висока стойност

Когато купувате спортни часовници Suunto 5, имате възможност да свържете часовника си с любимите си приложения, за да анализирате още по-добре дейностите си. Освен това ще търсите съвети за обучение, ще създавате 3D видеоклипове на маршрута си за бягане или колоездене и ще споделяте резултатите си в социалните мрежи.

Suunto 5 предлага и пакета Economy Value Pack - предимства и отстъпки за услуги, предоставяни от нашите партньори - така че да можете да подобрите ефективността на тренировките си, да разширите възможностите си за престой на открито и да получите помощ за постигане на целите си.

/*