Часовници Suunto 9

(3)

Most Popular
 1. НАЙ-ПРОДАВАН-37%
  Смартчасовник Унисекс Suunto 9 Peak Pro All Black Смартчасовник Унисекс Suunto 9 Peak Pro All Black
  1 089,00 лв. 689,00 лв.

  SUUNTO 9 Peak Pro All Black SS050807000

  Рейтинг:
  100%
 2. Лента HR SUUNTO в комплекта!
  -34%
  Смартчасовник Унисекс Suunto 9 Peak Pro All Black Смартчасовник Унисекс Suunto 9 Peak Pro All Black
  1 239,00 лв. 814,00 лв.

  SUUNTO 9 Peak Pro All Black SS050807000HR

 3. Слушалки Suunto Lava Red Слушалки Suunto Lava Red
  399,00 лв.

  SUUNTO Wing Lava Red SS050944000

  Рейтинг:
  100%
Most Popular

Финландската компания Suunto е производител, известен с отличните си спортни часовници. Те са предназначени предимно за онези любители на физическата активност, които се занимават с екстремни тренировки. Един часовник Suunto винаги е отличен избор за планината или за бягане дори на най-дългите разстояния.

Многофункционални спортни часовници Suunto 9 и Suunto 9 Baro

Търсите неразрушим смарт часовник с богата функционалност? Почитатели сте на активните дейности през свободното време? Suunto 9 е точно за вас! Благодарение на многобройните си функции часовниците на марката са идеални като устройства, които са изключително полезни за планиране на упражнения, навигация или наблюдение и анализ на минали дейности.

Часовник с GPS и технология Fusedtrack®

Спортните часовници Suunto включват няколко изключителни колекции, които любителите на часовници познават и обичат. Сред тях са известните часовници Spartan, които се отличават с изключителни качества в тежки условия. Колекцията Suunto 9 е пряк наследник на Spartan. Моделите от тази серия разполагат с: цифров дисплей с LED подсветка, обвивка от подсилен със стъклени влакна полиамид, украсена със стоманен безел, силиконова каишка, изключително издръжливо сапфирено стъкло и високоефективна батерия под формата на литиево-йонна акумулаторна батерия. Благодарение на високото си ниво на водоустойчивост всеки от моделите Suunto 9 ще се докаже като часовник за плуване. Повече от 80 налични спортни режима допринасят за гъвкавостта на тези устройства. От друга страна, моделите Suunto 9 Baro са оборудвани с прецизен сензор, измерващ налягането и надморската височина, на която се намира потребителят в момента.

Изберете спортен часовник с множество функции

Електронните часовници Suunto са известни със своята широка функционалност. Сред най-забележителните характеристики на Suunto 9 са трите предварително зададени режима на батерията: Performance, Endurance и Ultra. В зависимост от това кой режим ще изберете, GPS-ът ще работи непрекъснато до 120 ч. Часовникът може да ни предложи чрез интелигентни известия да преминем към по-подходящ режим. Други функции на Suunto 9 включват: измерване на сърдечния ритъм от китката, барометър, метеорологични функции, компас, висотомер, връзка със смартфон и съвместимост с приложения (Strava, TrainingPeaks или MapMyFitness).

/*