Часовници Garmin Forerunner

(2)

Most Popular
 1. -21%
  Смартчасовник Унисекс Garmin Forerunner 255 Смартчасовник Унисекс Garmin Forerunner 255
  759,00 лв. 599,00 лв.

  GARMIN Forerunner 255 010-02641-10

 2. -28%
  Смартчасовник Унисекс Garmin Forerunner 955 Solar Смартчасовник Унисекс Garmin Forerunner 955 Solar
  1 409,00 лв. 1 019,00 лв.

  GARMIN Forerunner 955 Solar 010-02638-21

Most Popular

Искате ли да подобрите следващия си рекорд, да откриете своя дзен или да се насладите на природата? Намерихме часовник точно за вас! В гамата на марката ще намерите модели, оборудвани с обикновен GPS модел, както и по-технологични с дълъг живот на батерията и възможност за съхранение на музика. Станете спортни с един смарт часовник Garmin Forerunner.

Смарт часовник Garmin Forerunner, идеален за бегачите

Дори да сте любител бегач, имате нужда от часовник за най-добрите. Garmin Forerunner е гаранция за качество и модерен дизайн. Смарт часовниците от тази серия измерват пулса на китката ви и използват GPS сигнал, за да измерват темпото на бягане, изминатото разстояние и много други параметри. Часовниците работят и с адаптираните към постиженията тренировъчни планове на Garmin Coach, така че имате личен треньор винаги до себе си. Все още не сте обнадеждени?

Garmin Coach - вашият личен треньор

Искате ли да получавате съвети от треньор за това дали изпълнявате правилно дейностите си, но не искате да ходите на специални тренировки в залата? Смарт часовникът Garmin Forerunner е вашият личен треньор по електронен път. Просто изберете тази опция и любимото си разстояние. След това изтеглете безплатен тренировъчен план и подробни съвети. Упражненията се синхронизират с часовника и се коригират според напредъка на плана ви. Часовникът ще се адаптира към вашите цели и резултати. Това е чудесен вариант за всеки, който обича да тренира сам.

Garmin Connect в серията Forerunner - фитнес данни на върха на пръстите ви

Garmin Connect е специализирано приложение за телефон, създадено специално за часовника Garmin, за проследяване, анализиране и споделяне на информация за здравето и активността от вашето устройство Garmin. То ви позволява удобно да проверявате записите и ключовите данни за вашето здраве, които часовникът ви проследява. Изберете данните и определете реда, в който да се показват. Ще получите и подробен анализ на всички ваши показания. Проверявайте седмични, месечни и годишни средни здравни статистики, проследявайте историята на любимите си дейности и много други. Останете активни с часовниците Garmin Forerunner.

/*