Часовници Garmin Epix

(1)

Most Popular
  1. -26%
    Смартчасовник Унисекс Garmin Epix Gen 2 Смартчасовник Унисекс Garmin Epix Gen 2
    1 999,00 лв. 1 489,00 лв.

    GARMIN Epix Gen 2 010-02582-21

Most Popular

Garmin Epix са часовници от висок клас, които имат всичко необходимо, за да ви помогнат да постигнете целите си. Те ще ви помогнат да опознаете тялото си с непрекъснат мониторинг на здравето, ще ви държат в течение, като получавате известия от телефона си на смарт часовника, и ще тренирате по начина, по който обичате, със спортни режими. С какво още ще ви помогне Garmin Epix?

Garmin Epix има по-голямо покритие на спътниковата мрежа за по-добро позициониране, така че можете да навигирате без притеснения с картите TopoActive, налични директно на китката ви. Garmin Epix може да издържи до 16 дни в режим на часовник! С 1,3-инчов AMOLED дисплей винаги включеният смарт часовник може да се използва дори при ярка слънчева светлина. Чувствителният сензорен екран осигурява бърз достъп до функциите и картите. Garmin Epix има сапфирен дисплей и възможност за избор на титаниев или стоманен безел.

Garmin Epix следи здравето ви

С изключително мощните здравни функции можете да следите здравето си денонощно. Наред с други неща, смартчасовникът разполага с: пулсоксиметър - следи за аклиматизацията на височина и качеството на съня; пулсомер на китката - постоянно проверява сърдечния ви ритъм и ви съобщава, когато той е твърде висок или твърде нисък, докато си почивате; мониторинг на дишането; измерване на стреса - индикаторът за вариабилност на сърдечния ритъм се използва за изчисляване на нивата на стрес; оценка на качеството на съня - подробна картина на съня ви въз основа на времето на плитките, дълбоките и REM фазите; мониторинг на хидратацията.

Измервайте постиженията си с часовника Garmin Epix

Garmin Epix включва набор от спортни приложения - от бягане, каяк, голф, ски или сърф до катерене по стена. Освен това има налични анимации за фитнес, сила на тялото и тренировки по йога и пилатес, които могат да се гледат на екрана на часовника. Той разполага и с функция за треньор, визуална симулация на време за бягане и статистика на представянето или предложения за тренировки. Garmin Epix ви позволява да проследявате детайли от динамиката на планинското колоездене или ски бягането и дори има сърф функции, предоставящи информация за вълните наред с други неща.

Часовници Garmin Epix - функции, които ще ви бъдат полезни!

Garmin Epix осигурява и постоянен достъп до известия - имейли могат да се получават директно на екрана на часовника. Смарт часовникът поддържа музикални приложения и можете да слушате музика без телефона си с помощта на безжични слушалки. Изберете подходящия за вас модел още днес и се насладете на пълната функционалност на Garmin Epix!

/*