Часовници Garmin Fenix 7

(3)

Most Popular
 1. -36%
  Смартчасовник Унисекс Garmin Fenix 7S Смартчасовник Унисекс Garmin Fenix 7S
  1 519,00 лв. 979,00 лв.

  GARMIN Fenix 7S 010-02539-01

 2. -32%
  Смартчасовник Мъжки Garmin Fenix 7X Solar Смартчасовник Мъжки Garmin Fenix 7X Solar
  1 959,00 лв. 1 329,00 лв.

  GARMIN Fenix 7X Solar 010-02541-01

 3. -28%
  Смартчасовник Унисекс Garmin Fenix 7 Смартчасовник Унисекс Garmin Fenix 7
  1 519,00 лв. 1 089,00 лв.

  GARMIN Fenix 7 010-02540-01

Most Popular

Garmin Fenix 7 е спортно предложение от американски производител. Тези уникални многофункционални смарт часовници са предназначени за най-взискателните условия - за което свидетелства съответствието им с американските военни стандарти.

Ако търсите издръжлив аксесоар, който ще ви служи като помощник при спортни дейности, смарт часовниците Garmin Fenix 7 си заслужават да бъдат разгледани по-отблизо. С броя на вариантите и практичните функции те ще се окажат подходящи за много любители на спорта.

Спортни смартчасовници Garmin Fenix 7

В колекцията Garmin Fenix 7 има три размера на обвивката, от които да избирате, което прави модела подходящ както за по-малки, така и за по-големи китки. Освен това производителят предлага версия със сапфирено стъкло - Sapphire - и вариант, който допълнително се зарежда с енергия от светлина - Garmin Fenix 7 Solar. Изработени от фибростъкло, подсилено с полимер, корпусите се допълват от пръстени, които са изработени от неръждаема стомана или титан, в зависимост от версията. Цялата система се допълва от каишки, изработени от гъвкав силикон.

С какви функции е оборудван смарт часовникът Garmin Fenix 7?

Сензорният екран ни позволява да навигираме удобно из менютата на устройството. Ако обаче предпочитате аналогови решения, часовникът може да се управлява и с помощта на бутоните отстрани на обвивката.

Какви интересни функции предлага Garmin Fenix 7? Има многобройни спортни функции: HIIT интервална тренировка, ежедневни съвети за тренировка, симулатор на време за бягане, асистент за възстановяване или измерване на издръжливостта в реално време.

Акценти на смарт часовника Garmin Fenix 7 на открито

Garmin Fenix 7 е част от оборудването, която е идеална и за дейности на открито. Той е оборудван със сателитни системи GPS, GLONASS и Galileo, така че точността на измерванията е наистина висока. Нещо повече, можем директно да изтеглим картите TopoActive Europe на устройството и да използваме вградените карти Skiview™, които представляват ценна колекция от ски курорти от цял свят. Версията Sapphire допълнително разполага с многолентова сателитна връзка за отлична точност на местоположението, като се използва технология, която преди това е била достъпна само за военните.

Garmin Fenix 7 - мощна батерия, часове употреба

Когато пишем за смарт часовника Garmin Fenix 7, няма как да не споменем неговата мощна батерия . В режим на часовник моделът може да работи до 11 дни без прекъсване . В случай на соларни версии, това време може да бъде удължено до 14 дни благодарение на слънчевото зареждане . В режим GPS производителят гарантира до 37 или (в случая на соларния вариант) 46 часа работа .
При включен енергоспестяващ режим устройството работи до 38 или 87 дни . Тези резултати, в комбинация с множеството функции, са наистина впечатляващи.

/*