Часовници Timex Ironman

(12)

Most Popular
 1. НАЙ-ПРОДАВАН
 2. НАЙ-ПРОДАВАН
 3. НАЙ-ПРОДАВАН
 4. НАЙ-ПРОДАВАН
 5. -20%
  Часовник Дамски Timex Ironman T10 Часовник Дамски Timex Ironman T10
  127,00 лв. 102,00 лв.

  TIMEX Ironman T10 TW5M19600

Most Popular

Timex е американски производител на едни от най-популярните часовници в света. Моделите на тази марка се ценят от клиентите заради надеждното им представяне, потвърдено от тестовете за издръжливост. Предложението на Timex включва както спортни модели, подходящи за ежедневно носене и тренировки, така и елегантни модели, които се съчетават добре с тоалети за официални поводи. Нашият магазин, в качеството си на официален дистрибутор на марката Timex, може да предложи богат избор от дамски, мъжки и детски часовници от актуалните колекции.

Защо да изберете спортни часовници Timex Ironman?

Най-добрата причина да изберете спортни часовници Timex е, разбира се, тяхната функционалност. Като включват множество функции и възможности за подобряване на тренировките в един часовник, те са особено подходящи за тренировки - от сутрешен джогинг до интензивна, убийствена предмаратонска тренировка. Значителна част от часовниците Timex Ironman имат вградени броячи на обиколките, които помагат за изчисляване на изминатото разстояние, скоростта и напредъка на дадено разстояние. Това ви позволява да оценявате по-добре ефекта от тренировката и да управлявате по-удобно плана си за упражнения.

Кой часовник за бегач трябва да изберете? Огледайте се сред мъжките часовници Timex Ironman

Един от тях е колекцията Ironman от начално ниво, която предлага специализирани спортни часовници. Часовниците Timex Ironman са и персонални компютри, които ви помагат да провеждате ефективни тренировки. Серията часовници е предназначена предимно за хора, които участват в спортове на открито, като бягане или колоездене. Часовниците Timex Ironman са оборудвани със 100-часови хронометри, броячи на обиколки с функция за памет (в зависимост от модела може да има 10, 30, 50, 100, 150 или дори 250!) и памет за резултати. Часовниците са водоустойчиви до 100 метра, така че ще работят добре и при водни спортове. Indiglo, технология за осветяване на циферблата, разработена от Timex, се появява при всички модели.

Изберете усъвършенстван часовник за бягане Timex Ironman!

В рамките на серията Timex Ironman се предлагат няколко групи часовници. Особено внимание заслужават часовниците Timex Ironman Sleek 150 Lap. Те са оборудвани с иновативната система Tapscreen, която ви позволява да превключвате функциите на часовника, като удряте дисплея с пръст. Часовниците от тази серия се отличават с изтънчен дизайн, което ги прави идеални за спортуващи дами.

Тренировъчен часовник Timex Ironman - бъдете като стомана!

Друг часовник, който си струва да разгледате, е Timex Ironman Race Trainer Pro за триатлон. Часовникът е предназначен за професионални спортисти, които търсят подкрепа при тренировките с упражнения. Часовникът разполага с няколко тренировъчни плана, а освен това е оборудван със система, която позволява безжичен анализ на данните от компютъра. Това дава възможност за задълбочена оценка на напредъка и изискванията на наложената от собственика тренировъчна програма, което прави часовника чудесен инструмент за определяне на нивото на физическа подготовка, спестявайки някои посещения при лекаря.

/*