Electrodes

(4)

Most Popular
 1. Аксесоари Polar Soft czarne Аксесоари Polar Soft czarne
  Deliveryнай-късно до 7 дни
  49,00 лв.

  POLAR Soft czarne 725882017761

  Deliveryнай-късно до 7 дни
 2. Аксесоари Polar Pro czarne Аксесоари Polar Pro czarne
  Deliveryнай-късно до 7 дни
  79,00 лв.

  POLAR Pro czarne 725882038100

  Deliveryнай-късно до 7 дни
Most Popular

Часовниците Elektroda съчетават модерен дизайн с най-висококачествена технология. Изработени с прецизност и внимание към детайла, те осигуряват не само стилен външен вид, но и надеждност при употреба. С иновативните си функции часовниците Elektroda са идеалният избор за тези, които ценят едновременно елегантността и модерността.

Серия Luxe

Серията Luxe е водещата линия часовници Elektroda, която впечатлява с луксозен дизайн и отлична изработка. Часовниците от тази серия се отличават с елегантен стил и прецизен механизъм. Перфектната комбинация от класика и модерност прави серията Luxe предназначена за взискателни клиенти, които търсят ексклузивно допълнение към гардероба си.

Колекция смарт часовници

Колекцията Smartwatch предлага иновативни решения за физически активните хора и за тези, които обичат да са в крак с всички свои известия, без да се нуждаят от смартфон. Използваните технологии позволяват да се следят здравните параметри и да се проследяват спортните дейности по точен и интуитивен начин. Благодарение на възможността за свързване с други електронни устройства колекцията Smartwatch се превръща в незаменим помощник в съвременното ежедневие.

/*