Часовници Мъжки Plantwear

Не можем да намерим продукти, които да отговарят на избора.

Мъжките часовници Plantwear са малки произведения на изкуството. Продуктите на марката са изработени от комбинация от най-добрите дървени материали и други компоненти за часовници. Марката напълно съответства на тенденцията за въвеждане на биоразградими продукти, които по отношение на дизайна не отстъпват на много премиум марки. Така че не е чудно, че почитателите на часовниците и екологията обикнаха продуктите на тази марка Plantwear.

Ако ви е грижа за околната среда и за часовник, който е единствен по рода си, тогава продуктите на Plantwear са за вас! Посетете нашите магазини - разгледайте уебсайта на Watchard и намерете своя мечтан модел.

Мъжки часовници Plantwear - тайни на марката

Plantwear е полска марка от Радзин Подляски, която е спечелила сърцата на клиентите. Тя използва дърво по необичаен начин в своята дейност. Изпод ръцете на дизайнерите излизат не само часовници, но и колиета, гривни и интериорни продукти. Най-важното за компанията обаче е нейният ангажимент към дървото и удовлетвореността на клиентите. В продължение на няколко години марката развива своите възможности, за да задоволи по най-добрия начин своите почитатели.

Мъжки часовници Plantwear - изборът на еко-момчето

Най-важното предимство на марката Plantwear е нейният фокус върху опазването на околната среда. Марката набляга на участието си в кампании за опазване на околната среда. Уникално е и производството на самите часовници, което вреди по-малко на околната среда в сравнение с други марки, които използват класически материали. Марката предлага широка гама от серии, които да задоволят всеки потребител. Един забележителен пример е колекцията мъжки часовници Plantwear Fox, която се отличава не само с уникалните си материали, но и със спортния си характер. Неговата уникалност се състои не само във факта, че е изработен изцяло от дърво, но има и допълнителни функции, които улесняват ежедневието. Часовникът разполага с дата, хронограф и луминисцентно покритие, което ще ви улесни в разчитането на времето дори през нощта. Мъжките часовници Plantwear ще задоволят нуждите и на най-взискателните клиенти.

/*