Часовници Plantwear

Не можем да намерим продукти, които да отговарят на избора.

Дървените часовници на Plantwear са спечелили сърцата на феновете в Полша и в чужбина. Техните часовници, изработени от дърво, са малки произведения на изкуството, създадени от комбинация от благороден, естествен материал и часовникови компоненти с най-високо качество. Запознайте се с Plantwear - дървени часовници!

В момента марката Plantwear е един от най-добрите варианти за любителите на екологичния начин на живот. Моделите часовници Plantwear, изработени от дърво, са в пълно съответствие със съвременните тенденции, свързани с екологията и използването на биоразградими материали, но изглеждат също толкова ексклузивно, колкото и часовниците, изработени по традиционен начин.

Часовници Plantwear - произходът

Plantwear е полска марка от Радзинь Подляски, която решава, че създаването на часовници и различни аксесоари от дърво е чудесна идея, тъй като позволява използването на материал, който не само е биоразградим, но и черпи от природата. Благодарение на това решение сега всеки има възможност да избере часовник, който е напълно индивидуален - в крайна сметка нито едно парче дърво не е еднакво, което гарантира абсолютно уникален външен вид.

Защо да изберете часовник Plantwear?

Една от безспорните силни страни на тези часовници е тяхната насоченост към опазването на околната среда - както на часовниците, така и на самата марка. При производството на пликовете и гривните се използва много малко количество дървесина, която освен това е материал, който сравнително лесно се връща в природата - марката Plantwear участва в екологични кампании и всеки месец засажда по 50 дървета. Друга причина да изберете часовници Plantwear е начинът на изработване - обработката на дървесина несъмнено е по-малко вредна за околната среда, отколкото обработката на неръждаема стомана. Освен това е невъзможно да се рециклира стомана, в резултат на което материалите, използвани за създаването на часовника, ще бъдат изхвърлени след определен период от време. От друга страна, дървените часовници Plantwear са биоразградими, така че в определен момент ще могат да се върнат в природния цикъл.

Часовници Plantwear - кое от дървените предложения да изберете?

Производителят предлага редица разнообразни колекции, които със сигурност ще зарадват всеки притежател с изработката си. Една от забележителните линии със сигурност ще бъде серията Plantwear Select, със своя модерен, спортен дизайн. Изненадващо, в тази колекция и гривната е изработена от дърво. Хронографите на циферблата ще намерят приложение при измерване на производителността или времето, необходимо за изминаване на определено разстояние, а характерната вдлъбнатина в горната част на циферблата, контрастираща по цвят с останалата част от циферблата, придава нетрадиционно, небрежно усещане.

От друга страна, дамите ще се насладят на колекцията дървени часовници Plantwear Lark Slim. Пастелните цветове и минималистичният характер на тези модели се съчетават добре с модерния, особено летен, градски стил. Допълнително внимание привлича добре изработената кожена каишка. Комфортът и фантастичният небрежен стил са основните характеристики на тази колекция.

Ако екостилът ви отличава и винаги избирате продукти, които минимално нарушават деликатния баланс на природата, часовниците Plantwear със сигурност са за вас. Не чакайте, поръчайте ги сега и вижте колко перфектно ви подхожда стилът на такива часовници!

Официален търговец на дребно на Plantwear - оторизиран магазин - дистрибутор.

Всички часовници Plantwear, които се предлагат в нашия магазин, идват от оторизиран дистрибутор, което означава, че са създадени само от части, предоставени от производителя, и в съответствие с официалните спецификации. В резултат на това получавате продукт, както е описан от марката, допълнително покрит от официална гаранция.

Магазин за часовници Plantwear

Продуктите на Plantwear са насочени към хората, които се грижат за околната среда, и към тези, които обичат да се открояват. Посетете нашия магазин или разгледайте Watchard и намерете часовници Plantwear. Ще намерите часовниците на марката на най-ниски цени.

/*