Часовници Мъжки Aerowatch

(5)

Most Popular
 1. ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ
  -23%
 2. -43%
 3. -27%
  Часовник Мъжки Aerowatch Les Grandes Classiques Часовник Мъжки Aerowatch Les Grandes Classiques
  1 719,00 лв. 1 259,00 лв.

  AEROWATCH Les Grandes Classiques 79990-AA03

 4. -49%
  Часовник Мъжки Aerowatch Heritage Slim Automatic Часовник Мъжки Aerowatch Heritage Slim Automatic
  3 629,00 лв. 1 849,00 лв.

  AEROWATCH Heritage Slim Automatic 67975-AA03

 5. Часовник Мъжки Aerowatch Streamline Quartz Часовник Мъжки Aerowatch Streamline Quartz
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
  1 519,00 лв.

  AEROWATCH Streamline Quartz 42959 AA05 NO

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
Most Popular

Марката Aerowatch е създадена в началото на 20-ти век и от самото начало показва забележителен ангажимент към производството на прецизни часовници. Благодарение на вниманието към най-фините детайли на дизайна, разпознаването на преобладаващите тенденции и добавянето на индивидуални характеристики, Aerowatch се превръща в една от най-популярните швейцарски компании за часовници.

Защо марката Aerowatch се задържа на пазара и се радва на признанието на феновете на часовникарството? Тайната се крие най-вече в подхода към всеки механизъм като към отделно произведение на изкуството, което придобива стойност благодарение на отличната изработка. Производителят предлага три категории механизми - механични (ръчно навити), автоматични (задвижвани от движението на потребителя) и кварцови (захранвани от батерия).

Швейцарски часовници Aerowatch - естетика на най-високо ниво

Изключителните механизми са едно нещо, но дизайнът на часовниците е също толкова важен. Мъжките часовници Aerowatch са съобразени със съвременните тенденции, като в същото време препращат към традициите на марката. Класическият дизайн включва модерни елементи, като например модела Renaissance 7 Time Zones, който показва часовете в различни часови зони. От друга страна, моделът Renaissance Big Mechanical Skeleton се отличава с прозрачен циферблат, който позволява да се наблюдава работещият механизъм.

Швейцарската марка мъжки часовници Aerowatch - надеждността е мостът на доверието!

Мъжките часовници Aerowatch се характеризират не само с отличен дизайн и прецизни механизми, но и с уникално качество, което привлича хиляди клиенти. Моделът Renaissance Moon Phase е класически кварцов часовник със сензационен дизайн и дълъг живот на батерията. Изберете най-добрите швейцарски часовници от Aerowatch!

/*