Часовници Aerowatch

(6)

Most Popular
 1. ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ
  -23%
 2. -43%
 3. -27%
  Часовник Мъжки Aerowatch Les Grandes Classiques Часовник Мъжки Aerowatch Les Grandes Classiques
  1 719,00 лв. 1 259,00 лв.

  AEROWATCH Les Grandes Classiques 79990-AA03

 4. -32%
 5. -49%
  Часовник Мъжки Aerowatch Heritage Slim Automatic Часовник Мъжки Aerowatch Heritage Slim Automatic
  3 629,00 лв. 1 849,00 лв.

  AEROWATCH Heritage Slim Automatic 67975-AA03

 6. Часовник Мъжки Aerowatch Streamline Quartz Часовник Мъжки Aerowatch Streamline Quartz
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
  1 519,00 лв.

  AEROWATCH Streamline Quartz 42959 AA05 NO

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА
Most Popular

Моделите часовници Aerowatch са инвестиция в отлични часовници, които ще ви донесат дивиденти при дългосрочна употреба. Всички механизми, използвани от тази марка, са сертифицирани като Swiss Made, което потвърждава швейцарския произход на доставените компоненти. Следователно часовниците на марката са създадени за най-взискателните любители на часовникарското изкуство, чиито усъвършенствани технологии и надеждност на материалите ще служат дълги години.

Часовниците с марка Aerowatch са предназначени за най-взискателните собственици, които очакват не само високотехнологичен и надежден часовник, но и красив, който ще надмине по красота всички предишни модели. Това е и инвестиция в съвършенство, която със сигурност ще ви донесе дивиденти в бъдеще.

Часовници Aerowatch - марка с история

Марката Aerowatch е основана на 21 януари 1910 г. от бизнесмена Якоб Гутман в Шо-Де-Фонд, Швейцария. Името на компанията и дизайнът на нейните часовници са пряко свързани с аеронавигационните рекорди, счупени в годината на нейното основаване. Важен момент за развитието на компанията настъпва през 1942 г., когато Максим Кревоазие поема марката и утвърждава позициите ѝ на пазара на джобни часовници, като започва да изнася продукти в 15 държави. През 1959 г., след смъртта на баща му, компанията е поета от Джордж Кревоазие, който си поставя за цел да създава изключителни часовници с уникален дизайн, базирани на най-добрите налични механични решения. Тази насока се оказва уместна и за кратко време Aerowatch започва да изнася продуктите си в 30 държави на всички континенти. Въпреки световния си успех компанията все още остава семейно производство.

През 2001 г., след 46 години управление на компанията, Джордж Кревоазие се пенсионира, предавайки наследството си на Денис Болзили, който се занимава с марката Aerowatch от 25 години. Новият собственик продължава основаването на Crevoisier, като произвежда часовници, които се опират на традициите на швейцарското майсторство.

Часовникът Aerowatch - лукс за взискателните

Aerowatch остава независима семейна компания със седалище в живописното планинско градче Сайгнелие, Швейцария. Всички механизми, използвани от марката, са сертифицирани като Swiss Made, което потвърждава швейцарския произход на доставените компоненти. Механизмите са украсени с перли, женевски ивици и сини винтове, които могат да се наблюдават през прозрачните уши на повечето модели . Всеки модел, носещ логото на компанията, има циферблат, покрит със сапфирено стъкло, което е оценено на девет точки по скалата на Моос; то може да бъде надраскано само от диамант . За украсата на корпуса и циферблата се използват само истински диаманти . Всички часовници се сглобяват ръчно в собствените работилници на компанията и преминават през много задълбочен тристепенен процес на контрол на качеството, който се състои от регулиране на механизма, проверка на качеството на довършителните работи на всеки компонент и задълбочено тестване за отстраняване на всякакви отклонения в механизма, причинени от въздуха или влажността.

Високопрецизен механизъмо приложен Значение

< p >Работата на aerwatch се базира на прецизния механизъм, използван във всички модели на zeitwerk. В зависимост от модела можете да намерите класическа механика с фиксирано завинтване за удобна работа без необходимост от допълнителна смяна на батерията, автоматична и кварцова.Всеки часовник има сертификат за швейцарско производство, който потвърждава швейцарския му произход. Часовниците имат резерв на мощността, който позволява на потребителя да работи, без да се налага да затяга коронката при часовниците с фиксирано навиване и без да се налага да носи ръчен часовник по време на употреба.< / p >< h3 > Официален дистрибутор на aerwatch. Оторизиран магазин < p >Магазинът Watchard е оторизиран дилър на aerwatch mareli в Полша. Всички готови продукти онлайн и в магазина са дистрибуция на oficzjaner. Гарантираме бърза и безпроблемна доставка.< / p > < h2>Разгледайте нашите модели!
/*