Часовници дамски Versus Versace

(2)

Most Popular
 1. -49%
  Часовник Дамски Versus Versace Logo Часовник Дамски Versus Versace Logo
  369,00 лв. 189,00 лв.

  VERSUS VERSACE Logo SP8090014

 2. -42%
  Часовник Дамски Versus Versace Dressy Часовник Дамски Versus Versace Dressy
  409,00 лв. 239,00 лв.

  VERSUS VERSACE Dressy VSP1V0819

Most Popular

Дамските часовници Versus Versace са модели, създадени като специален проект от известната италианска модна къща. Вдъхновен от мрачния стил на сестра си, Джани Версаче създава авангардна марка за смели бунтари.

Дамски часовници Versus Versace - какво представлява марката и каква е нейната история?

Произходът на марката Versus Versace датира от 1989 г. Джани Версаче решава да отговори на нуждите на младото, бунтарско поколение. Тук луксозният стил на италианската модна къща е съчетан с безкомпромисни нови дизайни. Оттук идва и думата "versus" в името, чието значение е "срещу, опозиция". През 2016 г. самата Донатела Версаче става творчески директор на марката, което прави дрехите и аксесоарите още по-отличителни.

Versus Versace - дамски часовник за тези, които търсят оригинален аксесоар

Какво представляват дамските часовници Versus Versace? На първо място, оригинални и последователни в тази си оригиналност. За каишките са използвани висококачествена кожа и неръждаема стомана. Често декоративният елемент в тези модели е луничката, а доминиращият акцент е лъвската глава, която е и логото на марката. Производителят често я поставя на циферблата, понякога поразителните гривни се състоят от този мотив. Повърхността на циферблата също варира с гилоши и циркони или индекси, украсени с кристал. Правилното функциониране и комфортът на цялото се осигуряват от кварцови механизми.

/*