Часовници со смарт функции Vector Smart

(10)

Most Popular
 1. БЕЗПЛАТНА КАИШКА
 2. БЕЗПЛАТНА КАИШКА
 3. Смартчасовник Детски Vector Smart Kids Смартчасовник Детски Vector Smart Kids
  Free deliveryнай-късно до 3 дни
  109,00 лв.

  VECTOR SMART Kids VCTR-00-02BK-KIDS

  Free deliveryнай-късно до 3 дни
 4. Смартчасовник Детски Vector Smart Kids Смартчасовник Детски Vector Smart Kids
  Deliveryнай-късно до 3 дни
  99,00 лв.

  VECTOR SMART Kids VCTR-00-01PK-KIDS

  Deliveryнай-късно до 3 дни
 5. Смартчасовник Детски Vector Smart Kids Смартчасовник Детски Vector Smart Kids
  Deliveryнай-късно до 3 дни
  99,00 лв.

  VECTOR SMART Kids VCTR-00-01BL-KIDS

  Deliveryнай-късно до 3 дни
 6. -11%
  Смартчасовник Унисекс Vector Smart Stylish Смартчасовник Унисекс Vector Smart Stylish
  Free deliveryнай-късно до 3 дни
  189,00 лв. 169,00 лв.

  VECTOR SMART Stylish VCTR-34-04-GR

  Free deliveryнай-късно до 3 дни
 7. -11%
  Смартчасовник Унисекс Vector Smart Stylish Смартчасовник Унисекс Vector Smart Stylish
  Free deliveryнай-късно до 3 дни
  189,00 лв. 169,00 лв.

  VECTOR SMART Stylish VCTR-34-03-BL

  Free deliveryнай-късно до 3 дни
Most Popular

Vector Smart е отговорът на нуждата от естетически издържан смарт часовник с дълготрайна батерия и функции за проследяване на активността. Vector Smart е нова, бързо развиваща се марка смарт часовници с полско меню и специално приложение.

Обикновеният аналогов часовник отдавна е реликва. В днешно време умните часовници стават все по-популярни. Натъпкани до краен предел с полезни функции, умните часовници се радват от своите собственици на отлична адаптация към всякакви условия. Смартчасовниците предлагат и модерен дизайн, който е приятен за окото. Една от най-интересните марки, създаващи смарт часовници, е Vector Smart. Вижте какво предлагат часовниците на тази марка.

Какво оценяваме в смартчасовниците Vector Smart?

Vector Smart е спортен часовник за ежедневни дейности, но и за активни хора. С какво може да ни изненада този часовник? На първо място с дълготрайната батерия, която позволява на часовника да работи непрекъснато между 5 и 15 дни в зависимост от модела. Зареждането се извършва чрез удобно магнитно USB зарядно устройство и отнема 2,5 часа. Друга важна характеристика на часовника Vector Smart е менюто и приложението на полски език. Специално създаденото за целта приложение на Hit Fit Pro и смарт часовника Vector Smart е на полски език. Затова използването на смарт часовника Vector Smart е истинско удоволствие.

Възможности на смарт часовника Vector Smart

Функционалността е отличителен белег на всеки смарт часовник. Такъв е случаят и с моделите Vector Smart. Всеки часовник е оборудван с полезен термометър. Благодарение на него собственикът на часовника ще знае кога телесната му температура е твърде висока или твърде ниска. Точността на измерване на температурата е до 0,2 градуса по Целзий. Друга важна функция, с която разполага всеки любител на физическата активност, е следенето на сърдечния ритъм. Какво представлява тя. Пулсомерът е функция, която ни позволява да следим честотата на пулса си и да проверяваме притока на кръв в китката. Ако сте любител на бягането, тази функция трябва да присъства във вашия смарт часовник.

Животът на човек не е свързан само с физическата активност. Важна част от живота на всеки човек е сънят. С приложението Hit Fit Pro ще проверявате продължителността на дълбокия сън, плиткия сън, броя и продължителността на събужданията. Отсега нататък ще знаете дори качеството на съня си. За заетите хора е важно постоянно да са в крак с цялата информация, налична в телефона ви. Благодарение на възможността за показване на известията от телефона върху смарт часовника Vector Smart ще можете да следите най-важните съобщения, които получавате на смартфона си.

Vector Smart - персонализирайте своя смартчасовник

Когато взема решение за нов аксесоар, всеки мисли не само за неговата функционалност, но и за това как изглежда. Завършекът на смартчасовника Vector Smart е впечатляващ! С нашата широка гама от часовници имате възможност да изберете мечтания модел от разнообразни цветови варианти. Независимо дали предпочитате черен, розов или бял смарт часовник, Vector Smart е за вас.

Обичате ли да сменяте часовника си в зависимост от случая? Няма нищо по-просто. Персонализирайте часовника си с пет допълнителни каишки. Всеки модел е оборудван с функция за бърза смяна на каишката, така че не се нуждаете от никакви инструменти, за да смените каишката. Всеки смарт часовник Vector Smart се предлага с възможност за персонализиране на външния вид на циферблата. Има редица налични опции за промяна на циферблата на часовника в приложението Hit Fit Pro.

Смарт часовник Vector Smart - управлявайте дейностите си с помощта на приложението.

Изключителната производителност на смарт часовника Vector Smart нямаше да е толкова специална, ако той не идваше със специалното приложение HitFit Pro. Това приложение е достъпно както за потребителите на Android, така и за тези на iOS. То ще ви осигури функция за будилник и аларма, а също така можете да получавате известия, когато не работите или ако не знаете къде сте оставили своя Vector Smart, използвайте функцията "намери часовника".

/*