Часовници Salvatore Ferragamo

Не можем да намерим продукти, които да отговарят на избора.

Salvatore Ferragamo е италианска марка, която води началото си от 1923 г. и е базирана в изящната Флоренция. Специализирана е в производството на ексклузивни аксесоари, кожени изделия, облекла, а от 1960 г. - и на швейцарски часовници.

Часовниците с логото на Salvatore Ferragamo са не само красиви и уникални, но се характеризират с прецизна изработка, истинско италианско майсторство и индивидуалност, заключена във всеки модел. Марката се фокусира върху това всеки часовник с нейното лого да се съчетава както с мъжките, така и с женските тоалети. Часовниците на марката са насочени към смели личности, които ценят иновациите и дръзките решения.

Часовник Salvatore Ferragamo - от любов към детайла

Марката Salvatore Ferragamo се грижи дори за най-малкия детайл, поради което използва за изработката най-висококачествена неръждаема стомана, на която придава най-разнообразни цветове. Красивите циферблати са защитени от сапфирено стъкло, ценено в часовникарството заради повишената си устойчивост на надраскване. Широката гама включва модели със стоманени гривни, както и с кожени каишки, така че всеки има възможност да намери модел, който да отговаря на индивидуалните му предпочитания.

Часовници Salvatore Ferragamo - марка без граници

След смъртта на основателя на компанията управлението е поето от съпругата му Уанда, която въвежда редица промени. Тя разширява асортимента, като включва парфюми, повече линии дрехи, а също така въвежда колекция от необичайни часовници. Благодарение на нея на пазара навлязоха забележителни модели, от които е трудно да откъснеш поглед. Уникалните, нетрадиционни цветови комбинации, интригуващите пликове или орнаменти върху циферблата превръщат всеки часовник Salvatore Ferragamo в малко произведение на изкуството. Изработката на марката се оценява от господата и дамите по целия свят.

Часовници Salvatore Ferragamo - бижутерски шик

Часовниците от марката Salvatore Ferragamo са предназначени не само да измерват времето, но и да служат за украса и дори да заместват бижута. Уникалните гривни с по-големи капси или минималистичните пръстени на китката я украсяват красиво, като правят бижутата ненужни. Всеки модел сам по себе си е силна точка както за ежедневен, така и за елегантен стил.

Salvatore Ferragamo Оторизиран дистрибутор - Официален магазин - Дистрибутор.

Всички часовници в нашата оферта идват от официална дистрибуция. В магазина за часовници ще намерите богат избор от часовници Salvatore Ferragamo. Посетете както стационарния, така и онлайн магазина ни. Подчертайте уникалния си стил с часовник с логото на Salvatore Ferragamo.

/*