Часовници Pierre Ricaud

(770)

Most Popular
 1. НАЙ-ПРОДАВАН
 2. НАЙ-ПРОДАВАН
 3. НАЙ-ПРОДАВАН
 4. НАЙ-ПРОДАВАН
 5. НАЙ-ПРОДАВАН
 6. НАЙ-ПРОДАВАН
 7. НАЙ-ПРОДАВАН-25%
  Часовник Дамски Pierre Ricaud Fashion Часовник Дамски Pierre Ricaud Fashion
  Delivery 24H
  79,00 лв. 59,00 лв.

  PIERRE RICAUD Fashion P21073.1291Q

  Delivery 24H
 8. НОВИНА
 9. НОВИНА
Most Popular

Марката Pierre Ricaud продължава да показва как лицето на модата може да бъде променено само с на пръв поглед незначителни аксесоари. Тези часовници са сред моделите, които придават на целия стайлинг необикновен и уникален вид.

Германско-френското производство Pierre Ricaud е определението за това какво представляват модните часовници. Дизайнерите и инженерите на марката работят в тясно сътрудничество, за да вградят прецизни механизми от най-високо качество в модни и иновативни часовници. Многобройните визуални варианти в безброй цветови предложения превръщат Pierre Ricaud в идеалния избор за всеки, който търси универсален, но характерен часовник, който да подхожда на всеки гардероб.

Стил и надеждност на дамските часовници Pierre Ricaud

Сред цялата колекция от часовници Pierre Ricaud можем да открием както мъжки, така и дамски модели. Дамските модели се отличават с изключителен блясък и особено изискан дизайн. Благодарение на включването на многобройни кристали в часовниците, те придобиват нов шик, който придава напълно нов блясък на целия стайлинг. Някои от моделите от колекцията часовници Pierre Ricaud Classic са издържани в минималистична условност, но дори и при тези часовници има иновативни решения, например в конструкцията на гривните. Неръждаемата стомана, използвана за изработката на обвивките и гривните, се появява в много различни цветове, благодарение на което всяка дама със сигурност може да съчетае часовника със собствените си нужди и вкусове. Механизмите, които се намират в тези изделия, са кварцови, което гарантира дълъг период на прецизно функциониране без никаква намеса от страна на притежателя. За тяхната прецизност се е погрижила японската марка Citizen, предоставяйки изключително популярните кварцови механизми Miyota. Те са гаранция за перфектна работа и надеждност.

Широка селекция от часовници за всеки мъж - заложете на Pierre Ricaud

Същевременно мъжките часовници Pierre Ricaud са перфектната комбинация от елегантен стил и спортен характер. Мъжките часовници на този производител обикновено са изработени от неръждаема стомана или титан, което предпазва устройството от повреди много добре. Освен това титанът е изключително здрав и лек, което е доказано дори по време на конструирането на космическата совалка. Благодарение на тези характеристики комфортът при носене е значително повишен. Стъклата, защитаващи циферблата, в зависимост от модела са минерални или сапфирени. Струва си да се обърне внимание на последното, тъй като то се характеризира с изключителна устойчивост на надраскване, благодарение на което часовникът ще показва времето не само точно, но и изключително ясно. За работата на zgareka отговарят кварцовите механизми с отлично качество от марката Citizen

В цялата мъжка колекция можем да намерим ръчни часовници с различен дизайн - от съвсем класически модели с тънка обвивка, които са идеални за хора, които често носят чехли, до спортни хронографи с впечатляваща обвивка и циферблат, оборудвани с гумени каишки или гривни от неръждаема стомана или титан. толкова широк избор гарантира значителни възможности.

Часовници PierreRicaud - отзивите говорят сами за себе си.

Високото качество на часовниците PierreRicaud и техният уникален стил се потвърждават от многобройните отзиви на доволни потребители, които са решили да ги закупят.Най-голямото предимство на марката е, на първо място, разнообразието от цветове и стилове на тези часовници, което ги прави адаптивни към всеки стил, а също така се хвали японският механизъм, който е много надежден в много ситуации.

/*