Часовници Paul Hewitt

(7)

Most Popular
 1. -37%
  Часовник Дамски Paul Hewitt Miss Ocean Часовник Дамски Paul Hewitt Miss Ocean
  328,00 лв. 206,00 лв.

  PAUL HEWITT Miss Ocean PH-M-S-M-4S

 2. -17%
 3. -17%
 4. -17%
 5. -17%
 6. -17%
 7. -41%
  Часовник Дамски Paul Hewitt Praia Часовник Дамски Paul Hewitt Praia
  378,00 лв. 222,00 лв.

  PAUL HEWITT Praia PH003777

Most Popular

Кой е Пол Хюит? В началото на XX век той е майстор шивач, който живее близо до Лондон. Когато среща любовта на живота си, решава да емигрира със съпругата си в Германия, където се установява в Олденбург. Там решава да продължи страстта си към шивачеството, като създава магазин за дрехи за джентълмените от своята епоха.

Часовници Paul Hewitt - искреност и автентичност

Преди всичко часовниците Paul Hewitt са искрена и автентична марка, която печели все повече почитатели със своето качество и дизайн. Докосвайки се до морските, мореплавателските мотиви, компанията се идентифицира с тях, като създава изключително очарователни колекции мъжки и дамски часовници. Те са създадени със страст и изключително внимание към детайлите, което ги прави не само перфектен съюзник в измерването на времето, но и изключителен аксесоар за ежедневните и официалните тоалети.

Paul Hewitt - колекции часовници

Часовниците Paul Hewitt ще ви зарадват със своята простота, но невероятен блясък и елегантност. Марката се фокусира върху това всяка жена, всеки мъж да открие себе си и своя стил. Колекцията Miss Ocean Line препраща към легендите за русалките, а Sailor Line представя вечния минимализъм. Часовник от тази колекция ще подхожда на всеки стил и за всеки повод.

Официален дилър на часовници Paul Hewitt - Оторизиран търговец на дребно - Дистрибутор.

Всички часовници от нашата гама се доставят от лицензирани дистрибутори. В магазина за часовници ще намерите богат избор от часовници Paul Hewitt, които се предлагат както в нашия стационарен магазин, така и онлайн. Гарантирана бърза доставка!

/*