Часовници Out Of Order

(17)

Most Popular
  1. -29%
  2. -29%
  3. -30%
  4. -30%
  5. -30%
Most Popular

Марката Out of Order предлага изключителни часовници, вдъхновени от винтидж стила, които е трудно да бъдат пропуснати. Производителят използва патентован производствен и довършителен процес, за да придаде на всеки модел уникален вид. Изберете надеждност и незаменим стил!

Out of Order - как са направени?

Часовниците Out of Order са нещо напълно ново на пазара. Идеята да се създадат добре износени винтидж часовници се появява случайно. Един ден съоснователят на компанията, Рикардо Торизи, повредил скъпия си часовник и за съжаление нямал достатъчно пари, за да го поправи. Това го вдъхновява да създаде нещо съвсем ново заедно с Клаудио Дала Мора и Дарио Чеолото. Заедно те създават през 2013 г. марката Out of Order, която предлага уникални часовници с характерното покритие "Damaged in Italy".

Италиански стил и качество, достойни за шампион - часовници Out of Order

Не се заблуждавайте от повредения, старомоден вид на часовниците Out of Order. Всъщност всички тези устройства са висококачествени продукти, които ще се харесат и на най-претенциозните клиенти. Дизайнът им е изключително интересен и трудно може да се намери другаде. Часовниците Out of Order разполагат с прецизни механизми, имат висок клас на водоустойчивост и могат да се справят дори с най-трудните условия. Всъщност те могат да ви служат в продължение на много години. Предложенията на марката са толкова широки, че и любителите на кожени каишки, и на гривни със сигурност ще намерят нещо за себе си. Всеки часовник има отличителен циферблат, който е с името на марката и характерното покритие "Damaged in Italy".

Часовници Out of Order - часовници с чувство за хумор

Часовниците Out of Order контрастират с другите "сериозни" часовници, предлагани на пазара. Марката не се страхува да добавя някои забавни елементи към своите часовници. Още от пръв поглед прави впечатление знакът "Damaged in Italy", използван на мястото на "Made in Italy". Освен това някои модели съдържат изречения като "Пицата с ананас не е пица" или "Не гответе спагети повече от 8 минути". Така че изглежда, че самото име на марката Out of Order е било добре планирано и замислено. Въпреки че часовниците Out of Order не изглеждат като висококачествени продукти, тяхното изпълнение със сигурност ще задоволи и най-взискателните клиенти. Те не само се задвижват от сложни швейцарски механизми, но имат и висок клас на водоустойчивост и издръжлив дизайн, който им позволява да се справят и с най-трудните условия.

Часовници, които не са поръчани - за кого?

Тези уникални италиански часовници са създадени за всички, които ценят изключителния дизайн. Външният вид на добре износените часовници е същността на винтидж стила. Играйте си с модата и създайте нова версия на себе си!

/*