Часовници Nixon

Не можем да намерим продукти, които да отговарят на избора.

Марката часовници Nixon се появява в отговор на търсенето на модни, ежедневни часовници с динамичен характер. От създаването си през 1997 г. тя успява да навлезе на повечето големи пазари на часовници и почти да ги доминира в областта на ежедневните часовници. Независимо от предназначението обаче, часовниците Nixon са сред водещите световни марки часовници, като осигуряват висок клас функциониране и страхотен външен вид.

Nixon е рядкост на пазара на часовници. Производителите влагат цялото си сърце в създаването на оригинални модели с истински калифорнийски дух. Отличителната концепция и стил на марката произтичат от нейната интересна история. През 1997 г. един от създателите на марката, Чад ДиНен, вижда недостиг на пазара на часовници. Наред с класическите, елегантни модели, липсвали и часовници с по-малко формален дизайн. ДиНен се обединява с колегата си Анди Лаатс и заедно създават компанията Nixon. И двамата са работили в спортната индустрия, така че са имали контакти за бързо разпространение на часовниците. Моделите часовници Nixon се характеризират с истинска нестандартност и са насочени към всички творчески личности.

История на марката Nixon

Компанията Nixon е основана през 1997 г. в малкия калифорнийски град Енсинитас. Един от основателите, Чад ДиНена, търсейки часовник за себе си и изпитвайки неудобство от избора на американския пазар, заедно със своя колега Анди Лаатс създава марката Nixon. Благодарение на предишната работа на Лаатс в спортната индустрия, те бързо успяват да получат контакти, които да улеснят дистрибуцията в магазините, а комбинираният опит на основателите им позволява да създадат процъфтяваща компания. Първият издаден каталог включва седем модела часовници и се разпространява главно в малки спортни магазини. Бързият растеж означава, че първият шоурум в Европа е създаден още през 2000 г. През 2005 г. вече се предлагат повече от 90 модела и има 60 служители.

Часовници Nixon - синоним на развитие

Мислете, създавайте, изграждайте, повтаряйте. Това са ключовите думи, които движат компанията. Позволяват такъв динамичен растеж. Уникален и неповторим стил, нов и неповторим. За своите повече от 15 години съществуване Nixon е спечелила милиони сърца по целия свят.

От години компанията организира спортни събития: едно от тях е Nixon Surf Challenge. Първоначално приятели и колеги на компанията се събират, за да бият вълни, но експоненциално нарастващата популярност прави състезанието официално. За разлика от класическите турнири, които предизвикват голям стрес, в Nixon Surf Challenge става въпрос за забавление и съвместна игра на любимия спорт. От 2000 г. насам се подкрепя и събитието, което се провежда край бреговете на Испания, в Сан Себастиан. Естествените плажове, съчетани с красивите гледки, са превърнали това място в любима точка за срещи на сърфистите. За десетата годишнина състезанието беше преместено по изключение в Норвегия, на архипелага Лотофи.

Изберете активен начин на живот с часовник Nixon!

Марката Nixon не е само часовници или дрехи. Тя е преди всичко начин на живот. Насърчаването на активността, съвместните състезания, основани по-скоро на забавлението, отколкото на конкуренцията, са основните характеристики на насърчаването на феновете на марката да се наслаждават на спортен начин на живот. Усещане за уникалност, като в същото време сте член на общност от почитатели на марката. А има причини да бъдете фенове! С цялата гама от различни колекции марката Nixon е успяла да задоволи всеки любител на часовници. Производителят предлага както електронни часовници, като сензационния Nixon Base с футуристичен дизайн, така и класически аналогови часовници, като отличната колекция Nixon Kensington, която е с минималистичен дизайн, но се характеризира с характерния и равномерен блясък на неръждаемата стомана. Една от най-интересните серии е, разбира се, серията Nixon Time Teller Star Wars, характеризираща се с препратки към култовата сага Star Wars - както по отношение на цветовете, така и по отношение на подобието, наред с другото, на героите, появяващи се във филмите, чийто образ е гравиран на гърба на корпуса. Серията Time Teller е подготвена както за възрастните, така и за по-младите потребители, които се нуждаят от часовник, динамичен като тях самите - оттук и многобройните цветови вариации на тази колекция, често контрастиращи помежду си.

Сред часовниците Nixon има и интересната серия Diplomat SS, включваща прецизен кварцов механизъм швейцарско производство. Това дава гаранция за надеждност, а необичайният дизайн позволява този часовник да се комбинира с официални стилове, което прави часовника идеален избор за всеки, който търси часовник за всеки повод.

/*