Часовници Nine West

Не можем да намерим продукти, които да отговарят на избора.

Името на марката Nine West идва от адреса 9 West 57th в Ню Йорк, където се намира първият бутик на тази световноизвестна модна марка. Асортиментът на компанията включва не само часовници за всеки повод, но и цяла гама от аксесоари като обувки, чанти и бижута. Часовниците Nine West са за модерната жена, която търси съвременни продукти за всеки повод.

Марката Nine West е създадена през 1978 г. и е отговор на нуждата на жените от достъпни и стилни аксесоари за ежедневното облекло. Името на марката идва от адреса 9 West 57th в Ню Йорк, където се намира първият бутик на тази една от най-популярните американски модни марки в света.

Първоначално асортиментът на Nine West се състои основно от обувки и малки аксесоари под формата на чанти и портфейли. Днес, в допълнение към широкия избор от обувки, ще намерите бельо, шалове, раници, бижута и значителна група модни и ежедневни часовници.

Съвременен дизайн на часовниците Nine West

Силата на часовниците Nine West е в оригиналния дизайн, напълно съобразен с актуалните модни тенденции. Часовниците са интересно допълнение към всеки стайлинг, като придават усещане за уникалност и стил. Офертата включва както дамски, така и мъжки модели часовници. Всички те притежават уникален характер и дизайн, който диктува ежедневните модни тенденции от десетилетия насам. С часовник Nine West ще подчертаете индивидуалния си стил и ще покажете на всички, че държите пръста си върху пулса на модните новости.

Часовници Nine West: дамска елегантност на най-високо ниво.

Дамите ще открият богато украсени флорални модели като Emmaliana и Harblyn, по-класически дамски часовници с гривна (Rivera, Embermae) или минималистични и спестяващи детайли модели (Makenah Karena Kaelah). Сред часовниците за мъже също ще открием много интересни предложения, които ще позволят да разширим гардероба си с интересно бижу под формата на мъжки часовник, съчетаващ се както с ежедневни, така и с по-официални тоалети.

Часовникът Nine West - надеждност и качество

Часовниците Nine West са изработени от качествени материали, които повишават престижа и придават повече стил на ежедневните тоалети. Кварцовият механизъм гарантира дълъг живот на часовника, а минералното стъкло ефективно предпазва от надраскване и всякакъв вид износване. Изработени от неръждаема стомана, елементите на часовника са покрити с висококачествено PVD покритие, устойчиво на износване и неалергизиращо при контакт с кожата. Всички модели са покрити с двугодишна гаранция от производителя.

/*