Часовници Дамски часовници Locman

(3)

Most Popular
  1. -46%
    Часовник Дамски Locman Stealth Часовник Дамски Locman Stealth
    739,00 лв. 399,00 лв.

    LOCMAN Stealth 0804R01R-RRBKRGPK

  2. -32%
  3. -32%
Most Popular

Locman е добре позната италианска марка часовници. Часовниците на компанията се използват от няколко години от войниците в италианската армия и могат да бъдат видени от знаменитости като Шарън Стоун, Елтън Джон и Дейвид Бекъм. Те са едни от най-отличителните модели часовници на пазара. Те се отличават от класическите дизайни със смели цветове, забележителни циферблати с големи индекси с необичаен шрифт и други детайли, които позволяват на собственика на часовника да се открои от тълпата.

Авангардните решения и нестандартните материали, към които марката посяга, са нейна отличителна черта. Иновативният и зашеметяващ дизайн тук е съчетан с перфектно работещ механизъм и издръжливи материали. Разгледайте гамата от дамски часовници Locman и се наслаждавайте на високото качество на аксесоарите си всеки ден.

Изберете от многобройните колекции дамски часовници Locman.

В нашия магазин можете да намерите най-новите колекции дамски часовници Locman. Дамите могат да избират от часовници със спортен характер, както и от елегантни модели, които да съчетават с тоалети за специални поводи. Нашето предложение включва общо десетки видове дамски часовници.

Дамски часовници Locman Donna, необичаен дизайн за всяка дама

В тази категория, наред с други, вниманието привличат дамските часовници Locman Donna. Овалните циферблати с големи индекси под формата на римски цифри са характерни за моделите от тази серия. Циферблатът има посребрена рамка от неръждаема стомана, а целият е поставен върху цветна кожена каишка. Производителят включва към всеки часовник каишка в различен цвят, което ви позволява да съобразите външния вид на часовника с облеклото си.

Разгледайте елегантните часовници Locman Stealth

За клиентите, които искат да съчетаят впечатляващия външен вид на часовника с неговата функционалност, можем да препоръчаме дамските часовници Locman Stealth. Всички модели от тази серия са изработени от изключително издръжлив и същевременно изключително лек титан. Часовниците имат и гумени каишки, които при необходимост могат лесно да се почистват. Циферблатите на дамските часовници Locman Stealth са с ясен, класически дизайн, който улеснява разчитането на времето. В тази колекция обаче не липсват цветните елементи, характерни за марката Locman. Дамските часовници Locman Stealth имат розови, сини, жълти, бели или лилави каишки, индекси и секундни стрелки.

Предлагаме и дамски часовници Locman History, вдъхновени от ретро стила. Часовниците от тази колекция са с квадратни циферблати с индекси под формата на римски цифри и елегантни кожени каишки.

/*