Часовници Doodle

Не можем да намерим продукти, които да отговарят на избора.

Doodle е марка, която впечатлява със своя дизайн. Тя създава дизайни, които със сигурност ще привлекат вниманието. Вижте сега кои часовници от богатата гама на марката ще подчертаят вашия уникален стил!

Часовници Doodle - марка, която ще ви зарадва

Doodle отразява младостта и енергията на живота във всеки свой модел. Часовниците Doodle могат да бъдат забавни, вдъхновяващи и да ви накарат да изглеждате добре. С тях ще подчертаете своя уникален стил, независимо дали е pin-up или рок стил. Не е чудно, че марката използва мотив за татуировка в колекцията си, тъй като часовниците, които създава, трябва да бъдат проявление на вашия начин на живот.

Doodle - часовник като татуировка

Дизайнерите на марката Doodle са поели в една посока при създаването на моделите си - това е да бъде една концепция в пет различни колекции. Така са създадени сериите Tattoo, Oriental, American, Nature и Santa Muerte. Всяка от тях е уникална, с много различни цветове и дизайн. Серията Tattoo отдава почит на богатата традиция за украсяване на тялото с татуировки. Моделите от тази серия изглеждат като ръкав на татуировка, направена от топ художник. Тук ще откриете дизайни, които се срещат и по телата на много хора. Това е интересно разнообразие към всеки стайлинг.

Разширение на серията "Татуировки" е колекцията "Santa Muerte". Моделите от тази серия са украсени с красиви шарки на черепи, които познаваме преди всичко от богатата традиция на мексиканския Día de los Muertos, или Деня на мъртвите. Калаверата (захарният череп), както се нарича моделът, произхожда от ръчно изработените украшения за гробовете на близките, но сега се свързва предимно с дизайна на татуировките. Те са цветни и ще придадат енергия на всеки стил.

Часовници с рисунки - предпочитате ли ретро или ориенталски стил?

С разпространението на американската култура тя стана популярна и при часовниците. Дудълът в американската серия показва колко дълбоко се е вкоренил в съзнанието ни. Часовниците в тази колекция са преди всичко опит за изобразяване на стила pin-up. Тенденцията от 40-те и 50-те години на миналия век все още присъства и е популярна днес. Сред моделите в тази серия не липсват женствени и морски дизайни, познати на този стил.

Колекция, която също ще акцентира върху женския стил и света около нас, е серията "Природа". Тези часовници са предимно с дизайни, свързани с флората и фауната, които са изобразени на ярък фон. Те ще работят много добре като допълнение към деликатния стил, тъй като не са толкова забележими, колкото другите серии на марката.

Почитатели ли сте на източната култура? Ориенталската серия е точно за вас! Моделите от тази колекция са истинската есенция на индийската, китайската и японската култура. Ще откриете дизайни на индийски богове, флорални и животински мотиви, както и световноизвестни дракони. Подчертайте своя колоритен и уникален стил с часовниците Doodle.

Часовници Doodle - откроявайте се в тълпата

Doodle предлага модели, които могат да бъдат разделени на дамски, мъжки и унисекс. Те се различават само по размера на корпуса, като използват едни и същи материали и уникален дизайн. Това позволява на всеки да избере този, който му харесва повече, независимо от пола, вкусовете или възрастта.

В момента класическите часовници тържествуват. Те карат всички да изглеждат много сходни. Ако добавянето на различност и цвят към ежедневния ви стайлинг е най-важното нещо за вас при покупката на часовник, тогава часовниците Doodle са за вас! Изпъкнете в тълпата с часовниците от тази марка.

/*