Часовници Błonie

(12)

Most Popular
 1. ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ
  Часовник Унисекс Błonie Polan Limitowane Automatic Часовник Унисекс Błonie Polan Limitowane Automatic
  919,00 лв.

  BŁONIE Polan Limitowane Automatic Polan-2

  Рейтинг:
  100%
 2. ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ
 3. ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ
  НАЙ-ПРОДАВАН
Most Popular

Неподвластният на времето дизайн и следенето на най-интересните технологични тенденции правят продуктите с марка Blonie доказателство за най-високо качество. Заповядайте в нашия магазин или посетете уебсайта и закупете своя уникален модел. Часовници Palms - на място с най-добри цени!

Марката часовници Блони е една от полските компании за часовници, която е постигнала световен успех. Проектирайки моделите си в стила на 50-те и 60-те години на миналия век, всеки часовник е изключителен източник на носталгия по един отминал стил, като същевременно запазва дизайна елегантен и изтънчен.

Błonie полска марка часовници

Произходът на марката Błonie датира от 50-те години на миналия век. През 1956 г. на най-високо ниво в тогавашното правителство на Полша е взето решение да се започне производство на ръчни часовници. Пазарният дебют пък се състои през 1960 г. на Международния панаир в Познан. Първите часовници Blonie са произведени изцяло със съветски части, а мястото на производство е бивша фабрика за мачове в Блони.

По различни причини производството е спряно през 70-те години на миналия век. Едва през 2014 г. настоящите собственици на марката Blonie решават да възкресят някогашната легенда.

Изключително качество в лимитирани серии - изберете полски часовници Blonie

Всеки часовник Blonie преминава през триетапна проверка и допълнително се проверява щателно от полски часовникар, който регулира точността на хода на механизма.

Błonie в чест на отличилите се от Ескадрила 300 - серията Błonie BH300

Марката Błonie си спомня и за летците от полските ескадрили, които са се сражавали над Великобритания.

За кого е предназначен часовникът Blonie?

Часовниците на полската марка Блони са перфектната комбинация от висококачествена изработка и традиционен дизайн, подходящи за почти всеки стил, независимо дали е ежедневен или по-официален.

Официален дистрибутор на Bloni - оторизиран магазин - дистрибутор

Часовниците Bloni, които предлагаме на склад, се доставят изключително от оторизиран дистрибутор.

Златен магазин Bloni

</p> <p>Bioni

е полска марка златни марки,

/*