Часовници Avi-8

(15)

Most Popular
 1. -32%
 2. -23%
 3. -10%
 4. -23%
 5. -11%
 6. -22%
 7. -33%
  Часовник Мъжки AVI-8 Hawker Hurricane Carey Dual Time Gutersloh Часовник Мъжки AVI-8 Hawker Hurricane Carey Dual Time Gutersloh
  Free deliveryнай-късно до 3 дни
  475,00 лв. 320,00 лв.

  AVI-8 Hawker Hurricane Carey Dual Time Gutersloh AV-4088-22

  Free deliveryнай-късно до 3 дни
 8. ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ
  -27%
  Часовник Мъжки AVI-8 Flyboy Tuskegee Airmen Limited Edition SET Часовник Мъжки AVI-8 Flyboy Tuskegee Airmen Limited Edition SET
  Free deliveryнай-късно до 3 дни
  669,00 лв. 489,00 лв.

  AVI-8 Flyboy Tuskegee Airmen Limited Edition SET AV-4103-02

  Free deliveryнай-късно до 3 дни
Most Popular

Британската марка AVI-8 има интересен подход към авиационните часовници. Нейните създатели се фокусират не само върху дизайна, свързан със самолетите, но и върху функционалността и практичността на своите продукти. Комбинацията от тези качества е довела до създаването на зашеметяващи часовници - носейки ги, можем да отдадем почит на историята на авиацията.

Часовници AVI-8 - историята на марката

През 2000 г. Dartmouth Brands Ltd навлиза на пазара с нова марка, която да прослави историята на авиацията и хората, свързани с нея. Идеята е посрещната с много положителен прием и ентусиазъм на пазара, което окуражава създателите да я доразвият. AVI-8 съчетава всичко, което е важно за авиационните часовници - солидна изработка, полезни функции и големи корпуси, които допринасят за по-добрата четливост. Някои модели разполагат и с големи коронки, които могат лесно да се завъртат с ръкавиците, носени от пилотите. Изтънченият дизайн на часовниците AVI-8 напомня за ретро стила.

Авиационни вдъхновения AVI-8

AVI-8 предлага само няколко колекции, което несъмнено е предимство, гарантиращо, че всяка линия е перфектно изискана. Всички колекции са последователни и са свързани с конкретни теми от света на авиацията. Колекцията от часовници на марката е в чест както на конкретни самолети, така и на пилоти. Часовниците Flyboy от AVI-8 препращат към изтребителната ескадрила Lafayette Escadrille на френските военновъздушни сили, използвана по време на Първата световна война. Името на колекцията се отнася до заглавието на книга, написана от един от пилотите. Проектирани в небрежен стил, тези уникални часовници отразяват френските акценти с фини шевове в националните цветове. Те са изработени с висококачествени кожени каишки в кафяво и черно.

Колекцията Hawker Hunter, от друга страна, е вдъхновена от едноименния изтребител, който през 1953 г. счупи световния рекорд за скорост във въздуха.

Колекция Hawker Harrier

Колекцията Hawker Harrier, от друга страна, отдава почит на световноизвестния щурмови самолет, чието производство започва през 60-те години на миналия век.

Колекция P-51 Mustang от AVI-8

Часовниците Natrona, предлагани от Watchard, идват изключително от лицензирани дистрибутори, имат гаранция и са опаковани в оригиналната си кутия.

/*