-6%

Вижте как часовникътпасва на китката ви

Watch's visualization

Опитайте часовника си

Watch's visualization
Ръката:
Ширина на корпуса 49 mm
Ширина на ремъка 22 mm

SS050863000 Спортен Часовник Унисекс Suunto Vertical Black Sand SUUNTO Vertical Black Sand

1 149,00 лв. 1 079,00 лв. 70,00 лв. cheaper Lowest price since 30 days before discounting: 1 149,00 лв. Instalments 0%: 15 x 71,93 лв. Pay for 30 days
In stock. Same day shipping
Layer 1
Безплатна куриерска доставка
Order within 0h 00m 00s, you got it
Gwarancja dostawy na Święta
Free return up to 100 days Удължаваме възможността за връщане на продукт до 100 дни без посочване на причина! Научете повече в раздела Връщане до 100 дни!
Order engraving on plate for free Към поръчката може да добавите безплатна персонализирана плочка, гравирана с произволно съдържание. Научете повече на страницата Гравиране
Order gift wrap Този продукт може да бъде опакован в елегантна подаръчна кутия. Проверете наличните опции и условията на услугата в раздела Опаковане като подарък.
See also:

Подробности SUUNTO SS050863000

Suunto Vertical Black Sand SS050863000 е уникален спортен часовник. Той се състои от обвивка, изработена от полиамид (подсилен със стъклени влакна), стоманен безел и бежова каишка. В него е използван удобен силикон, който се поддържа особено лесно чист. Сензорният дисплей е покрит със сапфирено стъкло за защита от външни повреди. Часовникът е оборудван с множество функции, като например висотомер, барометър, актуална прогноза за времето, повече от 50 спортни приложения чрез SuuntoPlus или обобщение на напредъка ви в тренировъчната зона. Водоустойчивостта от 100 м предпазва продукта от повреди по време на повърхностно плуване и фрийдайвинг. Моделът включва още аларма за буря, изгрев и залез, повече от 95 спортни режима и индикатори за възстановяване и др. Продуктът се предлага с двегодишна гаранция от производителя.

Watch Faces

Офлайн карти
Офлайн карти

Часовникът позволява удобен достъп до безплатни карти, дори когато сте офлайн. Те се отличават с детайлна точност, позволяваща прецизна навигация по маршрут и по предварително зададени точки на интерес (POI).

Високопроизводителна батерия
Високопроизводителна батерия

Моделът е оборудван с високоефективна батерия, чийто живот може да бъде удължен с помощта на интелигентни режими за управление на захранването. Можете да изберете един от четирите предварително зададени режима на работа на батерията: Performance, Endurance, Ultra и Route.

Предупреждение за буря
Предупреждение за буря

Моделът е оборудван с практична функция за аларма при буря. Благодарение на това той ще бъде чудесен спътник при дълги пътувания и ще ви предупреждава предварително за влошаване на времето, осигурявайки безопасност.

 95+ Спортни режими
95+ Спортни режими

Suunto Vertical има повече от 95 вградени спортни режима. Независимо каква дисциплина практикувате, с помощта на модела можете да измервате всички най-важни параметри, свързани с вашата дейност.

Часове на изгрев и залез на слънцето
Часове на изгрев и залез на слънцето

Индикацията на времето за изгрев и залез е особено полезна функция по време на пътуване. Тя подсказва кога да тръгнете и кога си струва да настроите връщането, за да не бъдете изненадани от тъмнината.

Персонализиран циферблат
Персонализиран циферблат

Часовникът е оборудван с различни теми на циферблатите - както минималистични, така и цифрови и препращащи към аналоговите модели. В зависимост от нуждите си можете да определите какви функции ще бъдат на основния екран.

Функции

Suunto Premium Partner

Като премиум партньор на Suunto ние осигуряваме професионално обслужване - достъп до сертифицирани консултанти и информационни материали, както и професионална следпродажбена грижа със сервизна поддръжка.

Безплатни офлайн карти на открито

Теренните карти включват подробности за терена, пътеки и контурни линии, което ви позволява да намерите пътя си дори без интернет връзка.

Произведени от възобновяеми източници

Моделът е проектиран с оглед на устойчивостта и е произведен с помощта на възобновяема енергия. В резултат на това е компенсиран 100% от въглеродния отпечатък.

Спортни приложения чрез SuuntoPlus

Със SuuntoPlus подобрявате използваемостта на часовника си, като получавате достъп до редица функции, полезни спортни приложения и практични ръководства.

Двулентов GPS/GNSS

Часовникът е снабден с двубандов GPS/GNSS. Тази технология осигурява изключително прецизна навигация по маршрут или до точки на интерес (POI).

Работи в офлайн режим

За максимална безопасност всички навигационни функции могат да се използват и в офлайн режим. С наличните офлайн карти винаги можете да сте сигурни, че се движите в правилната посока.

Какво има в кутията?

  • 2 години гаранция
  • Ръководство за потребителя
  • Оригинална кутия Suunto

Повече информация SUUNTO SS050863000

Механизъм Смартчасовник
Свързване Bluetooth™, USB
Технологии жироскоп, тахиметър, компас, термометър за външна температура, вградени карти
Дисплей (смарт часовник) многоцветен
Сензорен дисплей да
Известия телефонни обаждания, SMS, от приложенията на смартфона
Музика и мултимедия контрол на музиката от вашия телефон
GPS вграден, Galileo, GLONASS, Beidou, QZSS
Функции за време Термометър, Висотомер, Барометър, Прогноза за времето, Алерти за времето, Външна температура, Часове на изгрев и залез на слънцето
Допълнителни функции Аларма, Таймер, Часови зони, Автоматична корекция на времето, Навигация в часовника, Точки POI, Заключване на екрана
Функции за здравето пулсомер, пулсов оксиметър, мониторинг на съня
Спортни функции крачкомер, мониторинг на активността, брояч на калории, автоматично отчитане на повторенията, хронометър, тахиметър, тренировъчен дневник, спортни режими
Дисциплини бягане, велосипед, плуване, фитнес, спортна зала, триатлон, катерене, отборни спортове, зимни спортове
Цвят на циферблата Дисплей
Стъкло Сапфирно
Тип каишка Силиконова
Цвят на каишката Бежов
Ширина на каишкта 22.00 mm
Водоустойчивост 100 метра
Вид на корпуса Композитен материал
Ширина на корпуса 49.00 mm
Дебелина на корпуса 14.00 mm
Налични езици PL, EN, CS, DA, DE, EL, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PT, RU, SV, TR, HE, ZH, TH, ZHTW
Марка SUUNTO
Модел SS050863000
За кого (пол) Мъжки / Дамски
Гаранция 2 години
EAN 6417084209108

Отзиви за SUUNTO Vertical Black Sand SS050863000

Напишете свой собствен преглед
Вашата оценка:

Договаряне на цена


/*