Часовници Дамски часовници Nixon

Не можем да намерим продукти, които да отговарят на избора.

Ако търсите нещо уникално сред часовниците, марката Nixon ще бъде най-добрият ви избор. Всички дамски часовници Nixon се отличават с изключителен дизайн и високо качество на изработка - проверете сами!

Дамски часовник Nixon - спътник за дълги години напред

Класически часовник, излят от неръждаема стомана в златист цвят, или оригинален модел от лилава пластмаса? Дамските часовници Nixon са символ на разнообразие, но и на внимание към детайла. Жените са оценили марката Nixon заради нейната индивидуалност и за това, че внася свежест на пазара на часовници. Обширната гама на Nixon включва и винтидж часовници от серията Re-Run, чийто дизайн донякъде напомня на емблематичните часовници Casio. Електронният дисплей ви позволява да проверявате датата, да настройвате аларма и хронометър. Жените, които търсят традиционно решение с малко характер, ще го намерят в модела Small Kensington, състоящ се от червен циферблат и сребърна гривна.

Грижейки се за всеки детайл, Nixon не забравя да гарантира, че всеки подписан модел ще издържи години наред. За изработката на обвивките и гривните се използва висококачествена антиалергична неръждаема стомана, която не потъмнява, което гарантира, че изключителният цвят на часовника ще се запази дори при няколкогодишна употреба. За покриване на уникалните циферблати производителите използват минерално стъкло, което осигурява ефективна защита срещу всякакви драскотини. Това, което отличава марката Nixon, е високотехнологичната водоустойчивост, прилагана към почти всеки наличен модел часовник.

/*