Часовници Дамски часовници Lotus

Не можем да намерим продукти, които да отговарят на избора.

Lotus са часовници с изтънчен дизайн и усъвършенствани технологии, които ще се харесат на всеки собственик. Открийте широката гама от продукти на марката и се влюбете в някой от уникалните модели Lotus.

Марката Lotus е модерен подход към изкуството на часовникарството, който е лансиран от марката Festina Group, на която е сестринска компания. Това са часовници, характеризиращи се с изтънчен дизайн и усъвършенствани технологии, които ще се харесат на всеки собственик. Lotus стана много популярен много бързо и марката се ползва с доверието на хиляди хора по целия свят.

Часовници Lotus - история на марката

Марката Lotus е създадена през 80-те години на миналия век, малко след края на кварцовата революция в часовникарската индустрия. Поради това компанията става наследник на нова традиция - въвеждането на кварцовия механизъм в своите модели. Часовниците с този механизъм се характеризират с точност при измерване на времето, издръжливост и достъпност. Това е тайната на толкова голямата популярност на марката и трайната ѝ титла на бестселър по продажби в страни като Германия, Швеция, Полша и Чехия.

Часовник Lotus - елегантност за всяка жена

Часовникът Lotus е синоним на елегантност и вечен стил. Продуктите на марката ще се харесат на всички дами, които ценят тези качества. Всеки модел има класическа визия, която подхожда на всеки стил. Часовниците Lotus са изработени от благородни метали, които усъвършенстват всяка китка. Всеки модел има степен на водоустойчивост 50 метра, което ги прави идеални за ежедневна употреба. Освен това много от моделите имат допълнителни украшения, като циркони и кристали Swarovski, които придават на тези модели допълнителен шик.

Магазин за часовници Lotus

Закупуването на часовник с марка Lotus е най-доброто решение, което можете да вземете. Продуктът от тази марка ще озари всеки ваш тоалет. Часовници Lotus - в нашия магазин ще ги намерите на най-добрите цени!

/*