Часовници Armitron

Не можем да намерим продукти, които да отговарят на избора.

Марката е създадена през 1959 г. в отговор на нарастващото търсене на модерни модели часовници, използващи най-новите технологии, особено полезни за спорта - моделите на американския производител са идеални като хронометри или таймери, а самата марка подкрепя американския спорт като основен спонсор на бейзболния отбор "Ню Йорк Янкис".

Изключителна точност и страхотен външен вид на часовника Armitron

Моделите на Armitron могат да бъдат разделени както по пол - мъжки и дамски/детски, така и по предназначение (има спортни и елегантни модели).

Като начало си струва да се подчертае една - елегантна - колекция, по-специално мъжките часовници Armitron Automatic. Самото им име разкрива, че те работят благодарение на механизми с автоматично навиване, което означава, че не изискват редовни посещения при часовникаря за смяна на батериите. Самият автоматичен механизъм може да бъде видян благодарение на прозрачен вид обвивка - скелет.

Многобройни колекции часовници Armitron

Други серии, предназначени за мъже, показват времето в резултат на работата на точни кварцови механизми. От тях има елегантни колекции Casual, Straps - Casual и Multifunctional; и спортни Ana - Digitals и LCD. Особено внимание заслужават часовниците от втората група, които със своята функционалност и изработка могат успешно да се конкурират с по-скъпите японски модели.

Дамските модели, които поради малкия си размер могат да се нарекат детски, в известен смисъл дублират функционалността на мъжките си спортни събратя. Самата колекция се нарича Kids и може да бъде разделена на аналогови часовници с често много смели цветове и цифрови модели, предназначени да се справят с по-взискателни спортни условия.

Часовниците Armitron са идеалният избор за тези, които търсят изключително изискана колекция, в която могат да намерят модел, отговарящ на собствения им вкус. Многобройните цветови вариации и дизайни позволяват на притежателя да избере точно този часовник, от който се нуждае в момента.

/*